İşte Bilal Erdoğan'ın yeni işi

İşte Bilal Erdoğan'ın yeni işi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan kolej zincirine ortak oldu.

İstanbul Ümraniye'de hizmet veren şirketin çatısı altında İrfan Koleji, Ümraniye Anaokulu, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Madenler Ortaokulu, Atakent İlkokul ve Ortaokulu hizmet verirken toplamda bine yakın öğrencisi bulunuyor.

Sözcü'den Bora Erdin'in haberine göre 3 Kasım'da yapılan yönetim kurulu toplantısında yönetime giren Bilal Erdoğan ayrıca İlim Yayma Vakfı kurucuları arasında yer alıyor. 12 milyon Türk Lirası sermayesi bulunan Erdem Özel Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi İsmet Ağan getirildi. Yine aynı üniversitede Mütevelli Heyeti Üyesi olan ve Kamu Aydınlatma Plaformu bağımsız üyesi olarak görevine devam eden Mustafa Büyükabacı da şirket yönetimine girdi.

KREDİYİ VEREN DE YÖNETİMDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diğer oğlu Burak Erdoğan'a gemi alması için kredi veren isim de yönetimdeki yerini aldı. Dönemin Albaraka Türk yöneticisi Turgut Simitcioğlu'nun verdiği krediyle Burak Erdoğan geminin parasını 10 yıl vadeli krediyle ödemişti. Ayrıca Simitçioğlu için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "30 yıllık dostum"dediği de biliniyor.