İşte Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu

İşte Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu

Türkücü ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün ilk evliliğinden sır gibi sakladığı oğlu görüntülendi.

Müzikle başladığı kariyerini beyazperdede devam ettiren ve üçüncü filmi ‘New York’ta Beş Minare’ için ‘motor’ diyen Mahsun Kırmızıgül, iş hayatındaki ketum tutumunu özel hayatında da sergiliyor.

Filminin senaryosu hakkında hiçbir bilgi vermeyen Kırmızıgül, 1989 yılında Gölgem Hanım’la yaptığı evlilikten doğan Mahmut adındaki oğlunu da herkesten gizliyor. Akşam'ın haberine göre; Boyunu geçen oğluyla son kez küçük bir çocukken objektif karşısına geçen Kırmızıgül öğrencilik yaşamının başlamasıyla birlikte onun basından uzak bir yaşam sürdürmesi için elinden geleni yaptı. Oğlu ile birlikte gazetecilere yakalanmamaya çalışan Kırmızıgül’ün emekleri sonuç verdi ve Mahmut’un öğrencilik yıllarına ait tek bir kare fotoğrafı bile basında yer almadı.

BABASI GİBİ SIKI BİR CİMBOM’LU
Fevziye Mektepleri Vakfı Işık Lisesi’nde okuyan Mahmut Kırmızıgül, okulunda ‘altın öğrenci’ olarak biliniyor. Aynı okulun ilköğretim bölümünü 13 yaşındayken birincilikle bitiren Kırmızıgül’ün bu başarısını babası o yıl onu ABD’deki Disneyland’da götürerek ödüllendirmişti. Baba-oğul bu başarıyı gözlerden uzak gönüllerince kutlarken Mahmut’un okuldaki başarısı lise döneminde de artarak devam etti. Arkadaşları tarafından çok sevilen, babasına ikizi kadar benzeyen Kırmızıgül, babasının damarlarındaki sarı kırmızı kandan da ilham alarak sıkı bir Galatasaray taraftarı oldu. Küçük yaşlarında Galatasaray minikler takımında top koşturan Mahmut, okulda yapılan maçlarda da mutlaka ilk 11’de yer aldı.

MAHSUN KIRMIZIGÜL’ÜN ‘MAHMUT’UNUN BİLİNMEYEN PORTRESİ

Mahmut Kırmızıgül’ün facebook’taki sayfası hayatının özeti gibi. Çocukluktan delikanlılığa geçiş dönemini fotoğraflarla anlatan Mahmut’un albümünde babasının da birçok fotoğrafı var.

Talihsiz bir kazada ölen abisinin adını oğlunda yaşatıyor

Mahsun Kırmızıgül için oğlunun ismi büyük önem taşıyor. Babasını küçük yaşlarda kaybeden ünlü sanatçı, elektrik çarpması sonucu genç yaşta ölen ağabeyinin ismini oğluna verdi. Babası kadar sevdiği ağabeyi Mahmut’un adını oğlunda yaşatan Kırmızıgül, oğlu ve annesiyle bir arada yaşıyor.

BABA HASRETİ ÇEKMESİN DİYE
Küçük yaşlarda baba sevgisinin hasretini çeken Mahsun Kırmızıgül, bu özlemi oğluna yaşatmıyor ve tüm yoğunluğunun içinde bile Mahmut’a vakit ayırıyor. Tatillerini onunla geçiriyor ve başarılarını her zaman oğlunun yanı başında onunla paylaşıyor.

Mahsun Kırmızıgül, Mahmut’u klip çekimi için gittiği Maldivler’e de yanında , götürmüş, baba-oğul tropikal adada gözlerden uzak tatil yapmıştı.

OKULU BİRİNCİLİKLE BİTİRDİ
Derslerİnde başarılı olan Işık Lisesi’nin ilköğretim bölümünü birincilikle bitiren Mahmut Kırmızıgül, özel hayatında da arkadaşları tarafından çok sevilen, yüzme, futbol gibi sportif aktiviteleri kaçırmayan bir genç.

İŞTE BABASININ SIR GİBİ SAKLADIĞI MAHMUT..
Fotoğraflar diğer sayfalarda...
[PAGE]mahmut2.jpg[PAGE]mahmut3112b_01.jpg