İşte Miss Turkuaz 2016 güzeli

İşte Miss Turkuaz 2016 güzeli

Almanya'da yaşayan Türk kızlarının katıldığı Miss Turkuaz 2016'nın birincisi Melike Yüksek oldu.

"Avrupa'nın Yeni Renkleri" sloganıyla düzenlenen, 20 yarışmacının katıldığı yarışmanın finalinde, Salzgitter kentinden katılan Melike Yüksek birincilik tacını elde etti.

SELCAN İKİNCİ, MİRAY ÜÇÜNCÜ OLDU

Bunun yanında, Berlin'den katılan Selcan Sayan ikinci, Bellenberg'den katılan Miray Topçu üçüncü ve Nürnberg'den katılan Deniz Kapçak "Top Model Turkuaz" seçildi.

1-20160214164651.jpg

BAŞARIMI ANNEME BORÇLUYUM

Miss Turkuaz 2014 Aslı Cankat'ın elinden birincilik tacını alan Yüksek, "Yarışmada birinci olmayı hiç beklemiyordum. Ailem yarışma öncesi beni çok destekledi. Bu başarıyı özellikle anneme borçluyum. Birinci olduğum için çok muyluyum" dedi.

2-20160214164651.jpg

Yarışmayı düzenleyen Ekip Group Başkanı Yıldıray Cengiz da yarışmaya katılan gençlerin Avrupa'nın yeni ve renkli yüzleri olduğunu söyledi. Almanya başta olmak üzere Avrupa'da yaşayan Türk gençleri ile Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne zaten girdiğini ifade eden Cengiz, başta aileler olmak üzere kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Çeşitli sanatçıların sahne aldığı yarışmada, ayrıca bazı kategorilerde yarışmacılara özel ödüller verildi, dereceye giren genç kızlara çeşitli hediyeler de takdim edildi.

3-699.jpg