İşte toplumun çivisinin çıktığının kanıtı !

İşte toplumun çivisinin çıktığının kanıtı !

Nişanlı bir genç kızın başına neler geldi neler..

Nişanlı bir genç kızın yeni tanıştığı erkekle cinsel içerikli mesajlaşması ‘kâbus’la bitti. Genç kız, tehditle binlerce liralık ziynet eşyasını kaptırıp cinsel ilişkiye girmesine rağmen yakasını kurtaramayınca, her şeyi göze alıp polise gitti.

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre Ankara’da inşaat işlerinde çalışan Ümit Ö. (24), bir vesileyle Arzu M. (20) ile tanıştı. Telefon üzerinden görüşen ikili, cinsel içerikli mesajlar da paylaştı. Ancak Ümit Ö.’nün Arzu M.’nin nişanlı olduğunu öğrenmesiyle, her şey kâbusa döndü.

Cinsel içerikli mesajları nişanlısıyla paylaşmakla tehdit ederek, genç kızın altın ile bileziklerini istedi. Ancak Arzu M., iki bilezik ve üç çeyrek altını vermesine rağmen, Ümit Ö.’nün tehditleri sürdü.

Sonunda Ümit Ö., bir otele çağırdığı Arzu M. ile aynı tehditlerle cinsel ilişkiye girdi. Ayrıca altın kolye ve küpelerini de kaptıran Arzu M., bir hafta sonra, “Otel odasına kamera koymuştum, altın setini getir” mesajı aldı. Arzu M., bu isteği de kabul etti.

Toplamda 10 bin lira değerinde altın ve takıları almasına rağmen Ümit Ö.’nün tehdit ve istekleri bitmeyince Arzu M., son çare olarak polise sığındı. Arzu M.’nin şikâyeti üzerine polis Ümit Ö. ile cinayetten aranan arkadaşı Umut Polat’ı gözaltına aldı. Ümit Ö., adli kontrol şartı ile serbest kaldı, Umut Polat cezaevine gönderildi.