İzmir'de kan donduran olay !

İzmir'de kan donduran olay !

İzmir Buca'da bir evde çıkan yangının perde arkasından vahşet çıktı.

İzmir'in Buca ilçesinde, evde çıkan yangının söndürülmesinden sonra bir kadına ait ceset bulundu. Adının Funda Özdemir olduğu belirtilen kadının, bıçaklanıp öldürüldükten sonra bazanın içine saklandığı, üzerine yatak konulduktan sonra da ateşe verildiği belirlendi. Polis, genç kadını nişanlısı olarak tanıtan ve evi kiralayan bir kişi ile arkadaşını aramaya başladı.

Gece saat 03.30 sıralarında Kuruçeşme Mahallesi, 205/27 Sokak'taki apartmanın zemin katından dumanlar çıkmaya başladı. Alevlerin etkisiyle camların patlaması üzerine uyanan vatandaşların haüber vermesiyle polis ve itfaiye ekipleri adrese gitti. Yangının kontrol altına alınıp soğutma çalışmalarının tamamlanmasından sonra evdeki incelemede, baza içerisinde bir kadın cesedi bulundu.

Nöbetçi savcının incelemesinden sonra Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cesedin, 25 yaşındaki Funda Özdemir'e ait olduğu saptandı. Evin, yaklaşık iki ay önce Funda Özdemir'i nişanlısı olarak tanıtan bir erkek tarafından kiralandığı ortaya çıktı. Evi kiraya veren kişinin ise, yakında bir sokak üzerinde oto yıkama işleri yaptığı saptandı.

POLİS "DİYARBAKIRLI EMRAH'I ARIYOR

Polis, olaydan sonra ortadan kaybolan, "Diyarbakırlı Emrah" olarak tanınan Funda Özdemir'in nişanlısı ile arkadaşını aramaya başladı. Ev sahibi ise, internet ilanından evi bulan kişinin ikinci kiralarını ödemediğini, kaybettikleri kontratı yeniden yapmak ve kirayı almak için de olay günü akşam saatlerinde telefon görüşmesi yaptıklarını anlattı.

Bu arada Diyarbakırlı Emrah'ın kullandığı cep telefonu numarasının da yine Funda Özdemir adına kayıtlı olduğu anlaşıldı.

DHA