İzmir'de kavga kanlı bitti !

İzmir'de kavga kanlı bitti !

İzmir'de iki grup arasında çıkan kavgada 20 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü.

İzmir'in Konak İlçesi'nde, iki grup arasında çıkan kavgada kalbinden bıçaklanan 20 yaşındaki Harun İş öldü. Kavgaya karışan ve İş'in arkadaşları olduklarını söyleyen 2 kişi 3 sokak ötede yakalandı. İki isim "Arkadaşımız bıçaklandı, onu arıyorduk" dedi.

Olay, bugün saat 05.30 sıralarında Alsancak Mahallesi Mahmut Esat Bozkurt Caddesi 1456 Sokak'taki 76 numaralı binanın önünde meydana geldi. Caddeden geçenler yerde kanlar içerisinde yatan birini görünce sağlık ve polis ekiplerine bilgi verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde yerde yatan kişinin kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Polisin yaptığı araştırmada ölen kişinin Harun İş olduğu tespit edildi. Polis ekipleri, cinayet sırasında orada bulunan kişilerin bir Otomobil ve plakası belirlenemeyen taksiyle kaçtıklarını tespit etti.
 
ÖLEN ARKADAŞLARINI ARARKEN YAKALANDILAR
 
Ekiplerin olay yerinde inceleme yaptığı sırada Ankara plakalı otomobilin Alsancak'ta görüldüğü ihbarını alan polis, aracı 1474 Sokak'ta durdurdu. Otomobilden inen yaralı haldeki İsmail Kayhan ve yanındaki Rahmi Dursun, arkadaşları Harun İş'in bıçaklandığını ve onu aradıklarını söyledi. Polis, Kayhan ve Dursun'u gözaltına alırken, otomobilin Harun İş'e ait olduğu anlaşıldı. Baş ve bacağından bıçakla yaralanan Kayhan, ekip otosunda polise verdiği ifadede "Taksiyle önümüzü kestiler ve tekme Tokat ve bıçakla bize saldırdılar, arkadaşım bıçaklandı. Yaralı halde onu bulun, ona yardım edin. Ben yarım saattir karakolun önünden geçiyorum, kimseden kaçmıyorum" dedi.
 
Polis, yaralı Kayhan'ı Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, Dursun, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Hastanede tedaviye alınan Kayhan'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Kalbinden bıçaklanarak ölen İş'in cesedi savcının yaptığı inceleme ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Otomobilde parmak izi çalışması yapan ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, taksi ile kaçan kimliği belirsiz kişi ya da kişileri yakalamak için kapsamlı araştırma başlattı.