İzmir’de tehlikeli provokasyon

İzmir’de tehlikeli provokasyon

Türk Bayraklı baş örtüsünü yere atıp çiğnediler...

a.20120824105855.jpgİzmir'in Bayraklı ilçesinde, askere gidecek gençler için düzenlenen eğlenceyi basan 20 kişilik grup dehşet saçtı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, askere gidecek gençler için düzenlenen eğlenceyi basan 20 kişilik grup, ellerindeki sopa, taş ve bıçaklarla dehşet saçtı. İkisi ağır 3 kişiyi yaralayan saldırganların bir vatandaşın elindeki ay yıldız resimli eşarbı yere atıp ezdikleri belirtildi.

Olay, dün gece (Perşembe) 23.00 sıralarında Bayraklı ilçesi Postacılar Mahallesinde meydana geldi.

Askere gidecek gençler için düzenlenen eğlence de kimliği belirsiz 3 kişi boynunda kırmızı beyaz Türk bayrağı motifli eşarp bulunan Salih Baltacı'nın yanına geldi. Saldırganlar, Baltacı'nın boynundaki eşarbı yere atarak çiğnemeye başladı. Baltacı ve diğer vatandaşların tepki göstermesi üzerine, kimliği belirsiz 3 kişi olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Bir süre sonra 20 kişilik grup ellerinde sopa, taş ve bıçakla gelerek asker eğlencesini bastı. Büyük panik yaşanan olay sırasında saldırgan grupta bulunanlar Salih Baltacı'yı taşla başından yaraladı. Ayrıca, inşaatta çalışan kardeşler Ömer Karagöz (49) ve Elvan Karagöz'ü de (47) bıçaklayarak ağır yaraladılar.

Yaralılar Salih Baltacı, Ömer Karagöz ve Elvan Karagöz, ambulansla Medical Park Hastanesi'ne kaldırıldı. Baltacı, tedavisinin ardından taburcu oldu. Durumları ağır olan kardeşler Ömer ve Elvan Karagöz de Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi.

Bir kişiyi taşla iki kişiyi de bıçakla yaralayan 20 kişilik grup olay yerinden kaçtı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştığı belirtilen 4 kişiyi gözaltına aldı. Polis, diğer saldırganların yakalanması için çalışmalarını başlattı.