Jandarma Çocukları Hayvanat Bahçesini Gezdirdi

Jandarma Çocukları Hayvanat Bahçesini Gezdirdi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbeli personel ve askerler, Belen Köyü İlköğretim Okulu'nda eğitim gören çocukları hayvanat bahçesine götürdü.

- Gaziantep İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbeli personel ve askerler, Belen Köyü İlköğretim Okulu'nda eğitim gören çocukları hayvanat bahçesine götürdü.

Sabah saatlerinde Şahinbey’e bağlı Belen Köyü İlköğretim Okulu'na gelen jandarma ekipleri, öğrencileri araçlarına bindirerek hayvanat bahçesine götürdü. Jandarma ile birlikte hayvanat bahçesini gezen öğrenciler büyük bir mutluluk yaşadı. Öğrenciler hayatlarında ilk kez gördükleri hayvanları merakla izlerken bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. At binme alanına da uğrayan çocuklar, burada atlara binerek gezinti yaptı. Gezi tamamlandıktan sonra öğrenciler tekrar jandarma araçlarına bindirildi ve köylerine bırakıldı.

Gezi nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Belen Köyü İlköğretim Okul Müdürü Seray Doğulu, “Öğrencilerimiz, Jandarmayla birlikte çok güzel bir gün geçirdi. Hayatlarında ilk kez hayvanat bahçesine gelmelerinden dolayı büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadılar. Her zaman hatırlayacakları çok özel bir gün yaşadılar. Bu güzel etkinlik nedeniyle Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına öğrencilerimiz ve köyümüz adına teşekkür ederiz” dedi.

JANDARMA ÇOCUKLARI HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİRDİ

JANDARMA ÇOCUKLARI HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİRDİ

JANDARMA ÇOCUKLARI HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİRDİ