• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 12 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Bu sözcükler takibe alınıyor !
ATM’ye dokunan yanıyor
Muğla HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Japonlardan Tema’ya Destek

Japonlardan Tema’ya Destek
08.02.2012 14:58

Fethiye’de gezerken TEMA’nın çalışmalarına hayran kalan Japon profesör Tatsuhıko Noda ve İngiliz eşi Wılma Noda TEME gönüllülerine katıldı.

Japonya’da uzun yıllar Meteoloji Mühendisi olarak çalışıp emekli olduktan sonra İngiliz Emekli öğretmen eşi Wılma Noda ile birlikte TEMA’ya üye olmak istediğini bildirdi. TEMA Genel merkezi tarafından ömür boyu üyelik kartı hazırlanan Japonya uyruklu Tatsuhıko Noda ile İngiliz Uyruklu eşine önce TEMA rozetleri takıldı. TEMA İl Temsilcisi Okyay Tirli çiçeği burnunda üyelerine üyelik kartlarını teslim etti.

Tatsuhıko Noda, Türkçe yaptığı açıklamada “Fethiye Kordon Boyunda gezerken TEMA Ofisi dikkatimi çekti. Çevre etkinliklerine duyarlı bir kişiyim. Çalışmalarından TEMA’nın yararlı bir görev yaptığını öğrendim. Üyelik için başvurdum. Fethiye’nin kırsal alanları gerçekten çok güzel. Ancak şehir ve belde merkezlerinde temizlik için daha fazla gayret edilmelidir” dedi.

Daha temiz bir doğa, Plastiğin daha az olduğu bir çevre görmek istediğini de söyleyen Japon Tatsuhıko Noda “Gönüllü dünya çevrecisi olmak çok güzel” diye konuştu. TEMA vakfı Muğla İl temsilcisi Okyay Tirli ise Japon Prof eşi ile birlikte ofise gelmişlerdi. Kendilerine İngilizce Broşür verdik. Çalışmalarımızı beğenmişler. Türkiye’de 600 Binin üzerinde üyemiz var. Avrupa’nın hemen her ülkesinden üyemiz vardı. Ama şimdi Japonya’dan da üyemiz oldu. Birlikte çalışmaktan keyif alacağız” diye konuştu.

JAPONLARDAN TEMA’YA DESTEK

JAPONLARDAN TEMA’YA DESTEK

35
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Bu polis Twitter'ı salladı !Savarona’da fuhuş partisi !İsrail'den Türkiye'ye One MinuteEurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !Hacizde kredi kartlı dönem !''Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın''Bu haber ortalığı karıştırdı !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim