Kaçak domuz eti satan şahıs tehdit etti !

Kaçak domuz eti satan şahıs tehdit etti !

Aydın'da, toplam 6 ton kaçak kesildiği belirlenen domuz etiyle yakalanan ve tutuksuz yargılan Coşkun C. bir skandala daha imza attı.

Aydın'da, toplam 6 ton kaçak kesildiği belirlenen domuz etiyle yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan Coşkun C., Facebook sayfasındaki paylaşımda kendisinden et alan kasap ve lokantaları, isimlerini açıklamakla tehdit etti.

Bir ihbarı değerlendiren Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Şehit Rüştü Yetkin Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Havaalanı Caddesi’ndeki bir depoya operasyon düzenledi. Depoda, kaçak kesildiği belirlenen bir ton domuz etini 09 KN 099 plakalı kamyonete yüklemeye çalışan Coşkun C., suçüstü yakalandı.

1-20160530082003.jpg

Coşkun C.’nin ifadesinden yola çıkan polis, dört depoya daha operasyon düzenledi. Buralarda da toplam 5 ton kaçak kesildiği belirlenen domuz eti ele geçirildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Coşkun C., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

2-20160530082003.jpg

FACEBOOK'TAN TEHDİT ETTİ

Serbest kalmasının ardından sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında yaptığı paylaşımda, ’Bu yorumları, beni takip eden, kasap lokanta ve esnaf arkadaşlar yarın akşamüstü saat 17.00’de benimle iletişime geçsinler. Kimseye acımayacağım. Benden kimlerin alışveriş yapıp, ’Bana et getir’ diye yalvaranların ismini açıklayacağım hem de büyük harflerle. Bu zararımı sizlerden karşılamak zorundayım. Kusuruma bakmayın, bir de sabah yapmış olduğum kahvaltı ve rakının parasını da şanslı birine yükleyeceğim. Artık alışveriş yapanlar kimse onlar kendisini iyi biliyor. 5 kilo dahi benden et aldıysa bedelini ödeyecek’ ifadelerine yer verdi.

Kaçak domuz eti satan şahıs tehdit etti ! - Resim : 3

DHA