• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : -2 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -1 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Kadınlar Günü'nde erkek oynattılar

Kadınlar Günü'nde erkek oynattılar
Kırıkkale’de bir grup kadından ilginç Kadınlar Günü kutlaması.
06 Mart 2010 / 17:55

Kırıkkale’de bir grup kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü ‘Erkekler dansöz oynatıyor, biz de köçek oynatalım’ sloganıyla köçek oynatarak kutladı.

Yaklaşık 40 kadın, merkezdeki bir eğlence mekanında bir araya geldi. Burada kadınlar adına bir açıklama yapan Meltem Umaç, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için bir araya geldik. Hep erkekler dansöz oynatacak değil ya biz de bugün köçek oynatacağız. Kadınların artık evde temizlik ve yemek yapan, çocuk bakan bireyler olmaktan çıkıp toplumun içindeki yerini alması gerekir. Bugün kadınların dayanışma ve birlik günü” dedi. Konuşmanın ardından kadınlar müzik eşliğinde dans edip eğlenirken, sahneye de köçek çıkartıp oynattı.

Köçek Erdal Geyikçi, 23 yıldır bu işi yaptığını ve ilk kez kadınların programına katıldığını söyledi. Geyikçi, “Bu beni mutlu etti. Erkek olarak Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Bayanların beni aradığında ‘Erkekler dansöz oynatıyor. Biz de köçek oynatacağız’ demesi karşısında önce şaşırdım, ardından tekliflerini kabul ettim. Kadınları eğlendirdiysem ne mutlu bana” diye konuştu.

Kadınlar Erdal Geyikçi ile karşılıklı göbek attı, ardından onu masaya çıkartıp para yapıştırdı.

Etiketler: Kırıkkale, kadın, Mart, Man
1480
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim