Kadınlar lezbiyen kızı dağa kaldırdı !

Kadınlar lezbiyen kızı dağa kaldırdı !
Güncelleme:

KKTC bu inanılmaz skandalla çalkalanıyor ! Üç kadın lezbiyen kızı dağa kaldırdı ve..

KKTC’nin Girne kentinde ikisi manken üç genç kadının, kendilerine ‘lezbiyen’ diyen bir başka genç kadını gece yarısı dağa çıkarıp çırılçıplak soyduktan sonra dans ettirmeleri olay yarattı.

Hürriyet'ten Ömer Bilge'nin haberine göre bu tuhaf olayın baş kahramanı manken Sıla B., “Ben lezbiyen değilim güzel bir kadınım, beni bilen bilir. Dağa çıkardık ama zorla dans ettirmedim, kendi isteğiyle soyunup dans etti” iddiasında bulundu.

Girne’de hafta sonu yaşanan olay, üç kadının saldırısına uğrayan E.A’nın (19) polise şikâyette bulunmasıyla ortaya çıktı. Mankenlik yapan Sıla B. (21) ve Zeynep C. (26) ile arkadaşları Çise M. (18) Cumartesi gecesi tartıştıkları E. A.’yı otomobilleriyle Beşparmak Dağları’nın Boğaz bölgesindeki piknik alanına götürdü.

1-918.jpg

ZORLA DANS ETTİRİP....

İddialara göre, E.A’yı çırılçıplak soyan üç arkadaş, daha sonra zorla dans ettirdikleri genç kadını cep telefonlarıyla görüntüledi ve polise gitmesi halinde görüntüleri yayacakları tehdidinde bulundu. E. A.’nın polise şikâyette bulunmasıyla üç genç kadın tutuklandı.

İŞTE O KADINLAR (FOTO-GALERİ)

BÖYLE REZALET OLMAZ

Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkartılan genç kadınlar, cinsel taciz, şiddet tehdidi ve ciddi darpla itham edildi. Kadın Hakim Fügen Ulutekin, “Böyle rezalet olmaz, üç genç kadın nasıl böyle suç işler. Bu suçun cezası üç yıl hapis” dedi. Hakim daha sonra zanlıları, davaları sonuçlanana kadar 20 bin lira maddi teminatla serbest bıraktı.

LEZBİYEN DEĞİLİM

Ada’da büyük yankı uyandıran olayın baş kahramanı manken Sıla B., suçunu kabul etti ancak zorla bir şey yaptırmadıklarını ileri sürdü. Kendisine lezbiyen denmesine de içerleyen Sıla B., mahkemenin ardından KKTC gazetelerine yaptığı açıklamada, “Benlezbiyen değilim güzel bir kadınım, beni bilen bilir. Dağa çıkardık ama zorla dans ettirmedim, kendi isteğiyle soyunup dans etti” iddiasında bulundu.

MANKENLİK AJANSI KOVMUŞ

Zanlı mankenlerin, sosyal medya hesaplarında Ada’nın ünlü ajansı Angelo’da çalıştıklarını açıklamaları, ajansın sahibi manken Seniha Kanatlı’nın tepkisine neden oldu. Seniha Kanatlı, “Bu kızları yıllar önce birkaç etkinlikte çalıştırdım. Sonra hâl ve davranış bozukluğundan uzaklaştırdım. Hâlâ benim mankenlerim gibi davranıyorlar. Ajansımda çalışan mankenler sosyal hayatlarında da sorumluluk sahibi olmak zorunda. Bugün böyle bir skandala karışan bir mankenim olsaydılar bile hemen gönderirdim” dedi.