Kadir Gecesi Programı Sahura Kadar Sürecek

Kadir Gecesi Programı Sahura Kadar Sürecek

Kadir Gecesi sebebiyle bir açıklama yapan Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Manisa’daki tüm camilerde teravih namazının ardından sahur vaktine kadar programlar yapılacağını söyledi.

- Kadir Gecesi sebebiyle bir açıklama yapan Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Manisa’daki tüm camilerde teravih namazının ardından sahur vaktine kadar programlar yapılacağını söyledi.

Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Müftülük hizmet binasında yaptığı açıklamada, Kadir Gecesi’nin faziletleri ve ‘Bin aydan daha hayırlı’ olarak nitelenen bu geceyi değerlendirmeleri konusunda vatandaşlara tavsiyede bulundu. Cihan; “Bu geceden faydalanmak için, camilerimize gidelim. Manisa’daki tüm camilerimize teravih namazının ardından sahur vaktine kadar programlar yapılacak. Hatuniye Cami tüm vatandaşlarımıza açık olacak. Sultan Cami ise teravih namazının ardından sadece kadınlar için tahsis edilecek. Her iki camide Tesbih namazları kılınacak. Hatuniye Cami’inde saat 01:45’ten itibaren, Sultan Camii’nde ise 01:15’ten itibaren başlayacak. Bu gecede bol bol dua ederek, kurtuluşa erelim. Allah şimdiden yapacağımız tüm duaları inşallah kabul eder” dedi.