Kahreden gerçek otopside çıktı !

Kahreden gerçek otopside çıktı !

Kayseri'de erkek arkadaşı tarafından vurulan 17 yaşındaki Tuğba hastanede hayatını kaybetti.

Kayseri'de erkek arkadaşı 24 yaşındaki Mahmut Gülmez’in tabancayla başından vurarak yaraladığı 17 yaşındaki Tuğba Garan, tedavi gördüğü Hastanede öldü.

Merkez Melikgazi İlçesi 19 Mayıs Mahallesi 19 Mayıs Parkı’nda dün Mahmut Gülmez, tartıştığı kız arkadaşı Tuğba Garan’ı tabancayla başından vurarak yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunurken yakalandı. Ambulansla götürüldüğü Kayseri eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye genç kadın, yoğun bakım servisinde gece yarısı kurtarılamadı. Tuğba Garan’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna konuldu. Tuğba Garan’ın otopsisinde 3 aylık hamile olduğu belirtildi.

SEVGİLİSİNİ "ÇOCUK BENDEN DEĞİL" ŞÜPHESİYLE VURMUŞ

Kayseri’de fırın işçisi 24 yaşındaki Mahmut Gülmez’in parkta tartıştığı sevgilisi 17 yaşındaki Tuğba Garan’ı 3 aylık bebeğinin kendisinden olup olmadığı şüphesiyle öldürdüğü belirlendi. Dün öğle saatlerinde merkez Melikgazi İlçesi 19 Mayıs Mahallesi 19 Mayıs Parkı’nda dün Mahmut Gülmez, Tuğba Garan’ı tabancayla başından vurarak yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunurken yakalanmıştı. Talihsiz kadın yoğun bakım servisinde gece yarısı kurtarılamadı. Tuğba Garan’ın bu sabah yapılan otopside 3 aylık hamile olduğu anlaşıldı. ’Kasten öldürme’ suçundan mahkemeye çıkarılacak Mahmut Gülmez, polise verdiği ifade de şunları anlattı: "Çevremdekiler Tuğba’nın başka erkeklerle de birlikte olduğunu, beni aldattığını anlattı. Sevgilim bana hamile olduğunu söyleyince kafam karıştı. Çocuğun benden olup olmadığını düşündüm. Bu şüphe üzerine onu ve kendimi öldürmeyi kafama koydum. Tabancamda iki mermi vardı. Birini Tuğba’ya ötekini kendime sakladım. Konuşmak istediğimi söyledim ve sevgilim evden ’Markete gidiyorum’ diyerek çıktı. Ben de aynı semtte bir fırında çalışıyorum. Parkta buluştuk. Bu konuyla ilgili tartıştıktan sonra ilk el ateş ettiğimde mermiyi ona isabet ettiremedim. Onun için ikinci mermiyide Tuğba’ya kullandım. Mermim kalmayınca intihar etmek için bir apartmanın 8’inci katına çıktım. Ancak, polisler beni ikna etti. Ben de ölmeliydim."