Kahvecioğlu'nun son mesajı kafaları karıştırdı

Kahvecioğlu'nun son mesajı kafaları karıştırdı

Beşiktaş'taki evinde ölü bulunan diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nun son tweetleri akıllarda soru işareti bıraktı.

Beşiktaş, Etiler’deki evinde yakınları tarafından ölü bulunan ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu’nun (30), cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Annesi Güler Kahvecioğlu kızının fotoğrafını elinden bırakmadı. Ayakta durmakta güçlük çeken ablası Derya Kahvecioğlu, "Gül yüzlü kardeşimdi, miniciğimdi o" diyerek gözyaşı döktü. Ailesi genç kadının bıçaklanarak öldürüldüğü iddialarını reddederken, Kahvecioğlu’nun son yazdığı "Aşk kişiyle yaşanmaz! Yaşansaydı aşk olmazdı" gibi tweetler akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılan Yelda Kahvecioğlu’nun ailesi ve yakınları basında bıçaklanarak öldürüldüğü yolundaki haberleri asılsız olduğunu vurguladı.

Yelda Kahvecioğlu’nun manevi annesi olduğunu belirten Ayşe Küçük, "Cumartesi akşamından beri telefonla arıyorduk. Ulaşamadık. Ulaşamadığımız için çok endişe ettim. O benim manevi kızımdı. Endişe ettiğim için ertesi gün arkadaşlarını aradım. Hakan (arkadaşı) ile birlikte oğlum, kızım, damadım hep birlikte gittik. Anahtarla açmaya çalıştık fakat arkada anahtar vardı. Açamadık, çilingir çağırdık. Çilingir yardımıyla açtık kapıyı. Yelda’yı da yatağında uyur bir şekilde bulduk" dedi.

"HEPSİ YALAN"

Ayşe Küçük’de bıçaklanarak öldürüldüğü yolundaki haberlere tepki göstererek, "Hepsi yalan. Adli Tıp’tan doktor geldi ’kalp krizi dedi. İlk belirlemelere göre kalp krizi. Otopsi sonucu ne olduğunu söyleyecek. Diğerlerinin hepsi yalan. Ne şekilde bulunduğu, bıçaklandığı şudur budur" dedi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yelda Kahvecioğlu’nun annesi Güler Kahvecioğlu Adli Tıp Kurumu önünde kızının fotoğrafına sarılarak gözyaşları döktü. Kahvecioğlu’nun ablası Derya ise "Bi tanemdi. Miniciğimdi O . Minicik kardeşimdi. Gül yüzlü kardeşimdi" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

28131037.jpg

Adli Tıp Kurumu’ndan alınan Yelda Kahvecioğlu’nun cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki gasilhaneye götürüldü. Cenaze ikindi vakti Beşiktaş Arnavutköy’deki Teşfikiye Cami’nde kılınacak cenaze namazının ardından Antalya’nın Gazipaşa ilçesine gönderilerek, orada yarın defnedileceği öğrenildi.

Yelda Kahvecioğlu'nun Twitter'dan son yazdıkları ise akıllarda soru işaretleri bıraktı. Genç kadın son olarak şu tweetleri atmıştı:

Kahvecioğlu'nun son mesajı kafaları karıştırdı - Resim : 2