Kahvenizi Sanaldan Baktırmak İster misiniz?

Kahvenizi Sanaldan Baktırmak İster misiniz?
Güncelleme:

Biz kadınlar olarak kahve falı baktırmaya bayılırız. Ne kadar çıkmayacağını bilsek de o fala baktırmazsak meraktan ölebiliriz. :)

Her ne kadar bazı arkadaşlara baktırdığımda ciddi manada sevindiğim veya üzüldüğüm fallar olmadı değil. Bazı arkadaşların söylediklerinin ilerleyen zamanlarda tutması fal  baktırma konusunda bana referans tabi.

Uzun zamandır çalıştığım için eskiden fal baktırdığım arkadaşlarımla artık görüşemiyoruz bunun nedeni her ne kadar sadece çalışmak olmasa da çaktırmayın.

İş yerinde arkadaşlarım ise sallayan falcılardan olduğu için online olarak sanaldan kahve baktırabilir miyim diye düşündüm. İlk olarak facebook’tan bir kaç arkadaşıma sordum birkaç arkadaşım sanal kahve falı bakan siteler söylese de aradığımı bulamadım.

Geçenlerde Twitter hesabımdan kahve falı bakan var mı sorduğumda erkek favorilerinden başka herhangi birşey gelmemişti. 1-2  saat geçtikten sonra attığım tweet’e fal kulübü adlı siteden mention geldi.

Online olarak kahveme bakabildiklerini ve falcıların beni beklediğini yazan bir dönüşü gördüğümde yine aynı ümitsiz vaka olarak burayı da denemek istedim.

Kahve mi içtikten sonra kredi kartı ödemesi yaparak falımı gönderdim. Kısa bir süre sonra kahve mi çok güzel bir şekilde aynı zamanda yorumladılar yada bana öyle geldi. Kahvede çok para kazanacaksın , evleneceksin tarzından ziyade gerçekten beklediğim şeyi söylediler. En çok hoşuma giden ise kötü olacak bir olayıda söylemeleri ki genelde gönderdiğim diğer siteler bu kadar dürüst olmadı.

Bundan sonraki adresim online fal bakan fal kulübü.  Sizde arkadaşlarınıza sürekli fal bak bana diyenlerdenseniz cafe de bulunan falcılara 40-50 TL vermek istemeyenlerdenseniz Fal Kulübü tam size göre.

Hayatınızın gizli trafı sloganınızı beğendim yöneticiler :)

Evet bayanlar bu yazımında sonuna geldik.   Yeni bir macera, yeni bir olayda tekrar karşınıza çıkacağım.