Kalabalığa ateş açıp yine kaçtı

Kalabalığa ateş açıp yine kaçtı

Son 7 ayda iki kez adam yaralayan Onur Özbizerdik bu kez bir restoranda dehşet saçtı.

Son yedi ayda iki kez adam yaralayan Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik yine bir restoranda tartıştığı kalabalık gruba ateş açıp kaçtı. Şans eseri yaralanan olmadı Ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın ise üvey oğlu olan Onur Özbizerdik (30) yine silahına sarıldı

Son 7 ayda iki kez "adam yaralama" olayına karışan ve serbest kalan Özbizerdik, bu kez kız arkadaşıyla birlikte gittiği Etiler'deki lüks restoranda loca yüzünden tartıştığı kalabalık gruba tabancasıyla ateş açtı. Çalışanların araya girmesi ile ölen ya da yaralanan olmazken Özbizerdik kız arkadaşını da yanına alıp şoförüyle mekandan kaçtı. Dehşetin yaşandığı mekana gelip inceleme yapan polis, geçmişten bu yana 3 kişinin ölümü 6 kişinin yaralanması olaylarına karışan, geçen kasım ayından beri de 2 kişiyi yaralayan suç makinesi Özbizerdik'in peşine düştü. "Yeraltı dünyasının uslanmaz çocuğu" diye anılan Özbizerdik her yerde aranıyor.

İLK VUKUATI 15'İNDE

1995 yılında, henüz 13 yaşında iken, annesi Uğur Kılıç, üvey babası Alaattin Çakıcı tarafından gözlerinin önünde öldürtülen Onur Özbizerdik, 15 yaşında Etiler'de kendisini bara sokmayan görevliyi vurdu, yaşı küçük olduğu için serbest kaldı. O tarihten sonra suç zincirine yeni halkalar ekleyen Özbizerdik, 2005'te Etiler Royal Motors'da 1 kişinin ölümü ve 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan çatışmaya karıştı. 3 yıl sonra Romanya'da yakalandı.

Nisan 2008'de Türkiye'ye iade edilen Özbizerdik, 3 ay sonra tahliye oldu. Ancak 1 yıl geçmeden adı, 22 Haziran 2009 tarihinde Şişli'de işadamı Fatih Edremit'in öldürüldüğü "rezidans cinayeti"ne karıştı.

Bu cinayetten toplam 25 yıl hapis cezasına mahkum olan HASAN Heybetli ile işbirliği yaptığı öne sürülen Özbizerdik, Nisan 2013'te eğlenmek için gittiği "Cahide" isimli mekanda karşılaştığı "şike davası" sanıklarından Olgun Peker'i bacağından vurarak tekrar gündeme geldi.

Tutuklanan Özbizerdik, 5 Kasım 2014'te tahliye olduktan sadece 12 saat sonra Sarıyeremirgan'daki 'La Boom' adlı barın güvenlik görevlisini sağ bacağından vurdu. Kayıplara karışan ve 1 bir ay sonra teslim olan Özbizerdik hakkında "kasten adam yaralama" ve "ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

ÜÇ AY ÖNCE OTELDE OLAY ÇIKARMIŞTI

Onur Özbizerdik geçen mart ayında da İstanbul Tarabya'daki bir otelin lobisinde, karşısında tespih sallamasına kızdığı 17 yaşındaki Ahmet Ozan Ö.'yü bacağından vurmuştu. Bu olayın ardından da kayıplara karışan Onur Özbizerdik hakkında bir dava daha açıldı. Avukatı ile birlikte savcılığa teslim olan Özbizerdik, çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.