"Kalk, yeğenine ninniler söyleyeceksin"

"Kalk, yeğenine ninniler söyleyeceksin"

Bir ses yarışmasında adından söz ettiren Mutlu Kaya'nın yeğeni Denizhan, teyzesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasıyla tanınan ve Ergani ilçesindeki evinde 4 gün önce uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın tedavisi sürüyor.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde ilaçlar kesilerek uyandırma sürecine geçilen Kaya'ya, doktorlarının tavsiyesi üzerine seslendirdiği şarkılar dinletiliyor.

Kaya'nın yeğeni Serhat Denizhan, AA muhabirine, doktorlarının önerisi üzerine Kaya'ya seslendirdiği şarkıların kulaklıkla dinletildiğini söyledi.

'İYİ OLACAĞINDAN UMUTLUYUM'

"Kötü şeyler düşünmek istemiyoruz. İnşallah teyzem iyi olacak. Bunu canı gönülden istiyoruz" diyen Denizhan, ziyaret ettiği teyzesine onu ne kadar çok sevdiklerini ifade ettiğini anlattı:  "Teyzeme, yanında olduğumuzu söyledim. 'Kalk yeğenine ninniler söyleyeceksin' dedim. Burada çok seveninin olduğunu ifade etmek istedim. Kendi sesinden şarkılar dinleterek beynine sinyal göndermek istedik. İnşallah bu ona iyi gelecek. Mutlu'nun iyi olacağından umutluyum. Çünkü çok güçlü olduğunu biliyorum."

Bu arada Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Kaya'nın genel durumunda değişiklik olmadığı, solunum cihazına bağlı olarak takip edildiği belirtildi. Kaya'nın bilincinin kapalı olduğu ifade edilen açıklamada, uyandırma sürecinin de devam ettiği bildirildi.

PAZARTESİ GECESİ VURULMUŞTU

İstanbul'da katılacağı televizyon programı öncesi evinde prova yaparken 18 Mayıs Pazartesi gecesi başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya, hastaneye kaldırılmıştı. Olayla ilgili Kaya'nın eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Veysi Ercan tutuklanmıştı.