Kalp Cerrahı Prof.dr. Ramazan Özdemir:

Kalp Cerrahı Prof.dr. Ramazan Özdemir:

Türk Kardiyiloji Derneği İnvazif (Girişimsel) Grup Başkanı ve Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Ramazan Özdemir,"Hedefimiz, Turgut Özal Tıp Merkezi'ni hemşehrimiz Turgut Özal'ın hehe

Türk Kardiyiloji Derneği İnvazif (Girişimsel) Grup Başkanı ve Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Ramazan Özdemir,"Hedefimiz, Turgut Özal Tıp Merkezi'ni hemşehrimiz Turgut Özal'ın hehedeflediği yere getirmektir" dedi.

TRT 6 Televizyonu'nda Diyarbakır'da canlı yayına katılan Prof.Dr. Ramazan Özdemir, soruları cevaplandırdı.

Malatya'nın Pütürge ilçesi doğumlu olan Prof.Dr. Özdemir, sorulara Kürtçe cevap verirken, dekanlığını da yaptığı Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakaltesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ndeki ameliyatlar hakkında da bilgi aktardı.

Karaciğer ve böbrek ameliyatları ile göz naklinin yapıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yapılan ameliyatlar hakkında ayrıntılı bilgi sunan Özdemir, "Hedefimiz, Turgut Özal Tıp Merkezi'ni hemşehrimiz Turgut Özal'ın hehedeflediği yere getirmektir. Merhum hemşehrimiz Özal'ın hedefii ne idi, Özal Tıp Merkezi'ni uluslar arası tıp merkezi yapmaktı. Orta doğu'ndan hasta gelinmesini sağlamaktı. Bunu yerine getirirken, Malatya sağlık turizminden daha fazla nasıl payını arttırır onun çabası içindeyiz. Malatya ve

dışından hastaların gelmeye devam ettiği Özal Tıp Merkezi'ne yurt dışından dahi hastalar geliyor" hatırlatmasında bulundu.