Kalp krizi değil, cinayetmiş !

Kalp krizi değil, cinayetmiş !

Vefat eden 52 yaşındaki Vahdet A.’nın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde, kalp krizi geçirdiği sanılarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 52 yaşındaki Vahdet A.’nın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Boynunda izler bulunan Vahdet A.’nın, cinayet şüphelisi ;olarak gözaltına alınan ;eşi Gülden A. ve ilişki yaşadığı iddia edilen ;Habip Kafaoğlu, sorgularında suçlarını itiraf etti. 2 şüpheli tutuklandı.

Ortaca Sanayi Sitesi’nde çalışan oto tamircisi, evli ve 2 çocuk babası Vahdet A., geçen pazartesi günü evinde fenalaşınca komşuları tarafından kalp krizi geçirdiği sanılarak, Ortaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalenin ardından Vahdet A., önce Ortaca ardından da Muğla Özel Yücelen Hastanesi’ne sevk edildi. Vahdet A., burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ancak, doktorlar Vahdet A.’nın boynunda izler ve morluk ;olduğunu farkedip, durumu polise bildirdi.

Muğla İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve savcının yaptığı incemede Vahdet A.’nın boğularak öldürülmek istendiği belirlendi. Vahdet A.’nın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, polis, eşi 33 yaşındaki ;Gülden A.’yı ;dün ;gözaltına aldı. Gülden A., ifadesinde, eşini ;yasak aşk yaşadığı 34 yaşındaki ;Habip Kafaoğlu ile planlayıp, öldürmeye teşebbüs ettiklerini itiraf etti. Adliye’ye sevk edilen Gülden A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Polis, Gülden A.’nın ;aşk yaşadığı Habip Kafaoğlu’nun ise olayın ardından Hatay’a kaçtığını tespit etti. Bunun üzerine Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçildi. Kafaoğlu, burada yakalanıp gözaltına alındı. Kafaoğlu, uçakla önce İzmir Adnan Menderes Havalimanı, oradan da karayolu ile Ortaca’ya getirildi. Polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği Adliye’de çıkarıldığı mahkemece o da tutuklandı.

Babaları mezara, anneleri ise cezaevine giren 11 yaşındaki Y.A. ;ve 14 yaşındaki E.A.’nın, ;dedelerine teslim edildiği öğrenildi. (Milliyet)