Kamil Saraçoğlu: İdris Bal En Doğru Kararı Verdi, Ancak Sonu Abdüllahtif Şener Gibi Olur

Kamil Saraçoğlu: İdris Bal En Doğru Kararı Verdi, Ancak Sonu Abdüllahtif Şener Gibi Olur

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal'ın 'parti kurma girişiminin, kendisi adına verilmiş en doğru karar' olduğunu dile getirdi.

- Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal'ın 'parti kurma girişiminin, kendisi adına verilmiş en doğru karar' olduğunu dile getirdi.

Saraçoğlu, İzlanda ve Almanya seyehati ile ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü İhsan Kaymak ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Gazetecilerin gündemle ilgili sorularını da cevaplandıran Başkan Saraçoğlu, parti kuracağını açıklayan İdris Bal ile ilgili, AK Parti'den ayrılan ve daha sonra da parti kuran Abdüllatif Şener'in halk nezdinde hiç bir varlık gösteremediğini hatırlattı.

Başkan Kamil Saraçoğlu, "İdris Bal kendini adına en doğru kararı verdiği kanaatindeyim. Dışarıdan gazel okuma yerine parti kurup, halk nezdinde itibarı görme adına iyi bir karar. Seçimlere az bir süre kaldı. Yüzdesi nedir görsün.Bu anlamda iyi olmuştur.Kendisine 'hodri meydan' diyorum. bilindiği gibi daha önce de öncede atıp tutanlar vardı.Ne oldu. O da ayrılıp parti kurdu. Seçimlerde ne kadar oy aldığı malum. Şu an onun esamesi okuyor mu?. Ben merak ediyorum, İdris Bal Kütahya'da nasıl karşılanacak ve ne kadar oy alacak.Bunu çok merak ediyorum. Zaman az kaldı. Milletinin takdirini hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı. (EFE)