Kamu Hastaneleri Birliğine Tam Not

Kamu Hastaneleri Birliğine Tam Not

Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliğinin değerlendirme toplantısı yapıldı.

- Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliğinin değerlendirme toplantısı yapıldı.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkan Yardımcısı Op. Dr. Merve Akın başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına TKHK Daire Başkanları, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mehmet Öncel, Başkanlar, Hastane Yöneticileri, Başhekimler, Başhekim Yardımcıları ve Birim Sorumluları katıldı.

Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi toplantı salonunda yapılan değerlendirme toplantısında, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliğinin kurulduğu tarihten bugüne kadar yapılan çalışmalar gözden geçirildi.

Verimlilik karne değerlendirmesinde Türkiye birincisi olan Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği yöneticileri ile Kamu Hastaneleri Birliklerinin kurulması ile geçen süreçte birliklerin kurulmasının değerlendirmesi yapıldı.

Değerlendirme toplantısı sonrası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ziyaret edilirken ADSM Yöneticisi Dr. Sabri Yılmaz’dan bilgi alındı.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkan Yardımcısı Op. Dr. Merve Akın ve beraberindekiler daha sonra AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birimlerinde incelemelerde bulundular.