Kanıyla arabanın üzerine yazı yazdı

Kanıyla arabanın üzerine yazı yazdı

Kendi kanıyla arabanın üzerine bunları yazdı...

Konya'da kendini yaralayan alkollü şahıs, kendi kanıyla bir aracın üzerine yazı yazdı

Olay, saat 02.00 sıralarında Konya’nın merkez Meram ilçesi Aksinne Mahallesi Gildanlı Sokak’ta meydana geldi.

 İddiaya göre 1.87 promil alkollü olduğu belirlenen 52 yaşındaki M.Y., yaşadığı mahalledeki araçlara zarar vermeye başladı.

10 aracın lastiğini patlatan alkollü şahıs, daha sonra kendini elinden yaralayarak kanıyla bir otomobilin üzerine yazı yazmaya başladı.

Bunu gören mahalle sakinleri polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, M.Y’yi polis merkezine götürdü.

fft2mm5718003.jpgOlay, saat 02.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Aksinne Mahallesi Gildanlı Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre mahalle çevresinde 10'dan fazla aracın lastiklerinin kesilmesi ve bir aracın kaputuna kanla "Turkmana. Ben iyiyim Turkmana" yazılması üzerine araç sahipleri ve mahalle sakinleri, sokaklarda şüpheliyi aramaya başladı. Bir depoya şüpheli birisinin girdiğini gören çevredekiler, durumu polise bildirdi.

BOMBA VAR PATLATIRIM 

Olay yerine gelen polis, şüpheliyi kaldığı depodan çıkarmak için ikna etmeye çalıştı. Alkollü olan Mehmet Y., küfürler ederek, "Elimde tüp ve bomba var. İçeri girdiğiniz an patlatırım. Ben zaten bitmişim. 6 ay önce cezaevinden çıktım. Bana kimse yardım etmiyor" dedi. Polisten sigara isteyen ve sigara verilmesi halinde dışarı çıkacağını belirten şüpheli, içeriden tehditler etmeye devam etti. Polisten 3'üncü sigarasını alan Mehmet Y. daha sonra kapıyı açıp dışarı çıktı.