Üyelik: Giriş Yap / Üye Ol
IMKB52.233
Dolar1,5275
Euro2,0985
Altın364,32
İşte açlığın fotoğrafı - Galeri
Erdoğan'ın masasındaki son anket
MHP, AKP için tarih verdi
''Sinagogları bombaladınız mı?''
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Kar İstanbul'da etkisini gösterdi

Kar İstanbul'da etkisini gösterdi
İstanbul'da başlayan kar yağışı 1-2,5 santimetre kalınlığa ulaştı.
09 Şubat 2010 / 11:11

İstanbul'da dün akşam saatlerinde kısa sürede tipiye dönüşerek etkili olan kar, şehir merkezinde 1-2, yüksek kesimlerde 2-5 santimetre kalınlığa ulaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan açıklamaya göre, kentte dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, kısa sürede tipiye dönüşerek etkili oldu.

Terkos bölgesinde başlayan kar yağışı, saat 21.00'den itibaren Kınalı, Hadımköy ve Büyükçekmece'de, saat 22.00'dan itibaren de şehrin tamamında başladı. Kar yağışı saat 03.00 sıralarında etkisini kaybetti.

Yağış nedeniyle şehir merkezinde kar kalınlığı 1-2, Kınalı, Çatalca, Arnavutköy, Başakşehir civarı ile kentin yüksek kesimlerinde 2-5 santimetre olarak ölçüldü.

Rüzgarın hızı Selimpaşa-Kavaklı'da saatte 65 kilometreye, Kamiloba'da ise 60 kilometreye kadar çıktı.

Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğünün karla mücadele ekipleri, AKOM koordinasyonunda yollarda çalışma yaptı. AKOM bünyesinde 486 personel, 251 araç ile kürüme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirildi. Bu çalışmalarda toplam 1114 ton tuz ve 7 ton solüsyon kullanıldı.

Kar yağışı trafikte soruna neden olmazken, E-5 Karayolu Okmeydanı-Perpa karşısında bir araç aşırı hız nedeniyle orta şeritte bariyerlere çarptı. Daha sonra metrobüs güvenlik demirlerine çarparak savrulan aracın sürücüsü hafif yaralandı. Kaza yapan araç kısa sürede kaldırılarak yol trafiğe açıldı.

792
YORUMLAR
Yorum Ekle | (1 adet)
misafir
 : karı sevmiyoruz
istanbulda varoşlarda halkımız aç ve soğuktan donmaktadır ve işsiz dir

AKP YANLILARI CHP SUÇLU DİYOR. 8 senedir iktidarda olan akp dir

8 senede türk ekonomisini batıran akp dir.

kar eden kuruluşları satan akp dir.

sattıkları fabrikalarda işcileri sokağa atan akp dir

FAKİRİN BİNDİĞİ OTOBÜSÜ PAHALI YAPAN YANİ AKBİLDE KAZIKLAYAN AKP DİR

SOGUKLARDA SEVİNMİYORUM.. İSTANBUL AÇ VE SOĞUKTAN DONMAKTADIR
KÖŞKLERDE OTURURANLAR FAKİRİN HALİNDEN ANLAM...
09 Şubat 2010 Salı 12:17
1 . YÜKSEL DUMAN99
2 . KAZIM BÜKÜLMEZ74
3 . VEYSEL TURAN59
4 . ALTAN ŞİMŞİK58
5 . ORHAN CAN52
6 . BERG42
Bu Listede yer alabilmeniz için ÜYE olmanız gerekmektedir.
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR