Kar Konya-Afyon karayolunu ulaşıma kapattı, 7 kilometre araç kuyruğu oluştu

Kar Konya-Afyon karayolunu ulaşıma kapattı, 7 kilometre araç kuyruğu oluştu

Konya'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar karayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyruğu oluştu, çok sayıda sürücü ve vatandaş...

Konya'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar karayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyruğu oluştu, çok sayıda sürücü ve vatandaş mahsur kaldı.

Edilen bilgiye göre, Konya-Afyonkarahisar karayolunun 35. kilometresindeki Gelemiş mevkiinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda yaklaşık 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Sürücülerden alınan bilgiye Gelemiş mevkiinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan 3 TIR'ın çarpışması sonucu yol trafiğe kapandı. Sürücüler, Karayolları ekiplerinin yolu trafiğe kapatması nedeniyle saatlerdir yolda beklemek zorunda kaldıklarını belirtti.

Mehmet Aydın, 6 TIR sürücüsünün gece yarısından beri yolda beklediğini ve çalışmaların bir an önce bitirilerek yolun trafiğe açılmasını istedi.

Karayolları ekipleri, yolun trafiğe açılması için yapılan çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

CİHAN