- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 15 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Kar manzaralı teleferik keyfi (Özel)
İstanbul’da etkili olan kar yağışı sonrasında yeşil alanlar beyaza bürünürken vatandaşlar teleferikte karın keyfini çıkardı.
Maçka’daki teleferiğe binen İstanbullular şehrin beyaza bürünmüş siluetini doyasıya seyretti. Beyaza bürünen İstanbul’da karın keyfini en çok teleferiğe binenler çıkardı. Maçka Parkı’nın üstünden geçen teleferiğe binen vatandaşlar, beyaz örtü altındaki şehri doyasıya izleme imkanı buldu.
Taksim Taşkışla ile Maçka arasında 1993 yılında hizmete giren teleferik, 12 yıldır hizmet veriyor. 333 metre hat uzunluğuna sahip teleferikte iki adet istasyon bulunuyor. 08.00-20.30 saatleri arasında hizmet veren teleferikte her bir sefer yaklaşık 3 dakika sürüyor. Maksimum 26 metre yükseklikte bulunan teleferikte günlük 385 sefer yapılıyor.
CİHAN
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu sözcükler takibe alınıyor !
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- ATM’ye dokunan yanıyor
- "Survivor’a katıldığım için çok pişmanım"
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- Bu karar Türkiye’de bir ilk !
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi














































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.