• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Bu sözcükler takibe alınıyor !
ATM’ye dokunan yanıyor
İstanbul HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Karatecilerin havalimanındaki gösterisi alkış aldı

Karate Milli Takımı, Bakü’de yapılacak Avrupa Şampiyonası’na gitmeden önce Atatürk Havalimanı Dış Hatlar katında mini bir kata gösterisi yaptı.
07.02.2012 15:13

Karate Milli Takımı, Bakü’de yapılacak Avrupa Şampiyonası’na gitmeden önce Atatürk Havalimanı Dış Hatlar katında mini bir kata gösterisi yaptı. Havalimanında bekleyen yolcular büyük şaşkınlık ve merakla izledikleri Milli karatecileri alkışlarla uğurladı.
Malezya’daki Dünya Şampiyonası’nda takım halinde dünya ikinciliğini elde eden genç karateciler, Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de yapılacak Avrupa Şampiyonası’na gitmek için Atatürk Havalimanı’na geldi. Burada işlemlerinin ardından Karate Milli Takım sporcuları, havalimanında seyircilere kısa bir kata gösterisi yaptı. Havalimanında bekleyen yolcular gösteriyi büyük bir şaşkınlık ve merakla izledi. Milli karatecilerin gösterisi yolculardan alkış aldı.
Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Milli Takım’ın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini söyledi. Avrupa ikincisi olarak Azerbaycan’a gittiklerini kaydeden Delihasan, “Gideceğimiz ülke yabancı ülke değil, kendi evimizde gibi mücadele edeceğiz. Orada da şampiyon olmak istiyoruz. İyi bir teknik ekibimiz var. Sürekli sporcularımıza destek veriyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik inşallah buraya başarılı şekilde döneceğiz.” dedi.
Karate Milli Takımlar Teknik Direktörü İbrahim Erçil de, şampiyonaya 2 kamp dönemiyle hazırlandıklarını ifade etti. Antalya’da yapılan kampta tüm imkanlar sağlandığını kaydeden Erçil, geçen yılki şampiyonada 17 madalya kazandıklarını, bu yılki hedeflerinde ise her kategoride sporculara madalya kazandırmak olduğunu sözlerine ekledi.
CİHAN

98
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
İzmir'de büyük skandal !İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...Bu polis Twitter'ı salladı !Savarona’da fuhuş partisi !İsrail'den Türkiye'ye One MinuteEurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !Hacizde kredi kartlı dönem !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim