Kardemir Karabükspor- Alanyaspor: 1-0 (Hazırlık Maçı)

Kardemir Karabükspor- Alanyaspor: 1-0 (Hazırlık Maçı)

AFYONKARAHİSAR'da kamp yapan PTT 1'inci Lig takımlarından Kardemir Karabükspor ile Alanyaspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

AFYONKARAHİSAR'da kamp yapan PTT 1'inci Lig takımlarından Kardemir Karabükspor ile Alanyaspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Çekişmeli maçı Karabükspor tek golle kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren PTT 1'inci Lig takımları arasında düzenlenen "Zafer Kupası Turnuvası'nda Kardemir Karabükspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Kardemir Karabükspor maça; Fachini, Rıza Efendioğlu, Kokaloviç, İzzet Yıldırım, İsmail Dinler, Bekir Ozan Has, Onur Cenik, Zenke, Recep Aydın, İlhan Depe ve Alexe ile başladı. Alanyaspor ise sahaya; Haydar Yılmaz, Yasin Palaz, Erman Bulucu, Ahmet Şahbaz, Kerem Can Akyüz, Timuçin Aşcıgil, Ahmet Özer, Efecan Karaca, Barış Örücü, Ayite ve Peroviç ilk 11'i ile çıktı.

Afyon Spor Kompleksi Afyon Arena'da oynanan maçta tek gol Alexe'den geldi.

39'uncu dakikada İlhan Depe'den gelen pası Alanya defansının arkasında kendini unutturan Alexe kontrol etti. Şut çekiyor gibi yaparak kaleciyi Haydar Yılmaz'ı ekarte eden Alexe, topu kalecinin sağından ağlara gönderdi: 1-0.

İkinci yarı iki takım da istekli ve hırslı oyunuyla dikkati çekti. Kardemir Karabükspor tecrübesiyle maça ağırlığını koyarken, Alanyaspor maçın sonuna kadar diri kalmayı başardı. 89'uncu dakikada Kardemir Karabükspor'un kazandığı serbest vuruşu Ergün Teber kullandı. Alanyaspor kalecisi Alişan Şeker'in parmak ucuyla tokatladığı top üst direğe çarptı. Sahaya dönen topu defans uzaklaştırdı. Maç Kardemir Karabükspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Doğan Haber Ajansı