Kardeşinin Maliye Bakanı Olmasının Sevincini Yaşıyor

Kardeşinin Maliye Bakanı Olmasının Sevincini Yaşıyor

ÇORUM'da hırdavat dükkanı bulunan 61 yaşındaki Fazlı Ağbal, kardeşi AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ın 64'üncü hükümette Maliye Bakanı olmasının...

ÇORUM'da hırdavat dükkanı bulunan 61 yaşındaki Fazlı Ağbal, kardeşi AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ın 64'üncü hükümette Maliye Bakanı olmasının sevincini yaşıyor. Fazlı Ağbal, "Orta halli bir ailenin çocuklarıydık. Yokluk içerisinde büyüdük ancak çalıştı ve başardı" dedi.

64'üncü hükümetin kabinesinde Maliye Bakanı olarak görev alan AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ın Çorum'da yaşayan ağabeyi Fazlı Ağbal, kardeşinin bakan olduğunu işyerinde televizyondan öğrendiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Hırdavat dükkanı bulunan, 5 çocuk babası Fazlı Ağbal, "Kardeşimin bakan olacağı daha önceden söyleniyordu. Şükür Allah'a oldu. Vatana, millete hayırlı olsun. Kardeşimin bakan olmasından dolayı çok mutluyum. Orta halli bir ailenin çocuklarıydık. Yokluk içerisinde büyüdük ancak çalıştı ve başardı" dedi.

Naci Ağbal'ın 5 kardeşin en küçük çocuğu olduğunu belirten Fazlı Ağbal, "Anne ve babamız 1999 yılında vefat etti. Keşke onlar da yaşasalardı ve bu günleri görselerdi. Kardeşim 26 yıl maliyede bürokratlık yaptı ve başarılı hizmetler verdi. Bakanlık döneminde de başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Haberi öğrendikten sonra kardeşinin arayarak tebrik ettiğini açıklayan Fazlı Ağbal, kardeşi ile en son geçen ay Çorum'u ziyareti sırasında görüştüğünü söyledi.

FOTOĞRAFLI