Karısını döve döve öldürdü

Karısını döve döve öldürdü

Adana'da 25 yaşındaki İzzet Yılmaz, 21 yaşındaki eşini döverek öldürdü.

Adana'da 25 yaşındaki İzzet Elmas, eşi 21 yaşındaki Şehriban Elmas'ı döverek öldürdü. Eşini öldüren Elmas, kaçarken kayınvalide Keziban Elmas gözaltına alındı.

Şehriban Elmas, 2 yıl önce ailesinin tepkisine rağmen balıkçılık yapan İzzet Elmas'a kaçarak evlendi. Çiftin 6 ay önce "İsmail" adında bir oğlu dünyaya geldi. İddiaya göre, Şehriban Elmas eşi ve eşinin ailesi tarafından şiddet görmeye başladı. Genç kadın, bir süre önce kayınvalide ve kayınpederinin kendisini dövdüğü iddiasıyla polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken kayınvalide Keziban ve kayınpeder İsmail Elmas'a gelinlerinin evine 1 ay yaklaşmama cezası verildi.

"CEZA 1 AY ÖNCE BİTTİ"

Uzaklaştırma cezası 1 ay önce sona ererken, iddiaya göre geçtiğimiz gece merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Sucuzade Mahallesi'ndeki evlerinde oturan genç kadın, ailesini arayarak, "Bunlar beni öldürecek. Sürekli benimle uğraşıyorlar" diyerek yanına çağırdı. Eve giden kız kardeşe, İzzet Elmas ve Keziban Elmas, herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Bunun üzerine kız kardeş evden ayrıldı.

Genç kadının kız kardeşinin evden ayrılması ardından iddiaya göre evde tartışma başladı. Evden kaçmaya çalışan Şehriban Elmas'ı eşi iddiaya göre öldüresiye dövdü. Eşinin elinden kaçarak sokağa çıkan Elmas'ın bayıldığını gören komşuları polise ve sağlık ekibine haber verdi.

Olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

VÜCUDUNDA DAYAK İZLERİ VAR

Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan Şehriban Elmas'ın vücudunda yoğun dayak izleri, boğazında ise tırnak izleri tespit edildi. Acı haberi aldıktan sonra İzmir'den gelerek kızının cenazesini teslim alan baba Celal Özdemir, Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşı döktü.

Celal Özdemir, "Kızım sevmişti. Kaçarak evlendiler. Ailece kızımı dövmüşler Daha önce de böyle tartışmaları olmuştu. İzzet'in bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyorum" dedi. Şehriban Elmas'ın cenazesi Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Polis, İzzet Elmas'ı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

2337547.jpg

DHA

Etiketler dayak cinayet