Karşıyaka Kalecisi Agayev: Taraftar Coşkusu Beni Ateşleyecek

Karşıyaka Kalecisi Agayev: Taraftar Coşkusu Beni Ateşleyecek

KARŞIYAKA'nın Kayserispor'dan transfer ettiği Azeri kaleci Kamran Agayev, yeşil kırmızılı ekibin yeni gözdesi oldu.

KARŞIYAKA'nın Kayserispor'dan transfer ettiği Azeri kaleci Kamran Agayev, yeşil kırmızılı ekibin yeni gözdesi oldu. Azerice'de kaleci sözcüğünün karşılığı "kapıcı" olduğu için sosyal medyada adından "Kapıcılar Kralı" olarak söz edilen Agayev, Karşıyaka seyircisinin kendisine güç vereceğini belirterek, "Ben dolu tribünler önünde daha iyi motive oluyorum. Karşıyaka taraftarının coşkusu beni ateşleyecek" dedi. Azerbaycan Milli Takım formasını giydiği 50 maçta rakiplerin kazandığı 13 penaltının 10'unu kurtaran tecrübeli file bekçisi, "Karşıyaka bu sezon penaltıdan gol yemeyecek" diye konuştu.

Karşıyaka'ya çabuk ısındığını dile getiren deneyimli eldiven, "Kayserispor'dan tanıdığım takım arkadaşlarım ve teknik direktörümüz Cüneyt Dumlupınar, imza atmamda büyük rol oynadı. Bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacağız" mesajını verdi.

Karşıyaka'nın ezeli rakibi Göztepe'nin yeni sezon öncesi anlaştığı kaleci Gökhan Değirmenci'yi Kayseri'den tanıdığını ifade eden Agayev, "Gökhan geçen sezon Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor forması giydiği için karşılık oynama şansımız olmadı. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAF

Kaynak: Doğan Haber Ajansı