Katil damat çıktı !

Katil damat çıktı !

Adana'da işkence yapılıp, boğazı kesilerek öldürülen kadının katili damadı çıktı.

Adana'da işkence yapıldıktan sonra boğazı kesilip 15 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan kadını damadının öldürdüğü belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, olay, 24 Temmuz 2014 günü merkez Çukurova ilçesine bağlı Beyazevleri Mahallesi Dilberler Sekisi Mevkii Seyhan Nehri kıyısındaki çalılıklarda meydana geldi. Bölgede görevli olan özel güvenlik personeli çalılık içinde yatan birini görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bir kadının işkence yapıldıktan sonra boğazının kesilip, 15 bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi. Yapılan çalışmada kadının kimliği belirlenemedi. Bu nedenle polis olay yerinde bulunan bir çantayı incelemeye aldı.

İLAÇ KUTUSUNDAN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Polis çantada yaptığı araştırmada ilaç kutuları buldu. Bunun üzerine polis Adana'daki bütün eczanelerle tek tek görüşerek ilacın kim tarafından alındığını belirledi. Yapılan çalışmada ilacın yaşlı bir erkek tarafından alındığı tespit edildi. Polis yaşlı adamı sorguladığında ilacı yardım amaçlı Suriye uyruklu 49 yaşındaki Nadia Aljendi isimli bir kadına aldığını söyledi. Bunun üzerine polis Suriyeli kadını araştırmaya başladı. Yapılan araştırmada kadının bir lokantada bulaşıkçı olarak çalıştığı belirlendi. Polis lokantaya gittiğinde kadının yaklaşık bir haftadır işe gelmediğini belirledi. Polis bunun üzerine ölü olarak bulunan kadının bu kadın olduğunu düşünmeye başladı. Bunun üzerine kadının kızıyla da görüşerek annesini teşhisi için morga getirdi. Kızı da annesini morgda teşhis etti.

KATİLİ HEM DAMADI HEM YEĞENİ ÇIKTI

Polis kimliğin belirlenmesinin ardından çalışmayı derinleştirdiğinde Aljendi'nin Suriye'de kocası başka bir kadınla evlendiği için ondan ayrıldığını ve kızları ve damadı Jamal Bitar ile birlikte 6 ay önce savaştan kaçıp Adana'ya geldiğini belirledi. Bitar'ın Aljendi'nin kızı Wafaa Duwash'i evli olduğu ancak Bitar'ın hem Aljendi ile hemde diğer kızı Aysha Duwash'ı ile ilişkisi olduğunu belirledi. Ayrıca polis anne Aljendi'nin ve kızlarının bir lokantada bulaşıkçı olarak çalıştığı Aljendi'nin ayın zamanda hem kızlarına fuhuş yaptırdığını hem de kendisinin fuhuş yaptığını öğrendi.

Bitar'ın Aljendi'nin kızlarına fuhuş yaptırmayı istemediğini bu nedenle Aljendi'yi 21 Temmuz 2014 pazartesi günü vahşice öldürdükten sonra Seyhan Nehri kenarındaki sazlık alana atarak kadının altınları ve bir miktar parasını alıp arkadaşıyla birlikte Kilis üzerinden Suriye'ye kaçtığını belirledi. Polis Bitar'ı yakalamak için sınır birliklerine fotoğraflarını vererek alarma geçirdi. Bu arada Aljendi'nin kızı Aysha Duwash'i cinayeti bildiği ve sakladığı için şüpheli olarak adliyeye sevk edildi. Tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen kadın Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında yurt dışı yasağı konarak serbest bırakıldı.