Kavga ettiği sürücüyü ezmeye kalktı !

Kavga ettiği sürücüyü ezmeye kalktı !
Güncelleme:

Suriye'nin Kobani kentinden kaçanları taşıyan minibüs ile otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı.

IŞİD ile YPG güçleri arasındaki çatışmaların sürdüğü Suriye'nin Kobani kentinden kaçanları taşıyan minibüs ile otomobil sürücüsü arasında yolcu meselesi yüzünden tartışma çıktı.

KAVGA ETTİĞİ SÜRÜCÜYÜ EZMEYE KALKTI - FOTO GALERİ


Birbirlerinin araçlarına taş atan taraflardan biri, otomobilini minibüs sürücüsünün üzerine sürdü. Minibüs sürücüsüne çarpan otomobil sürücüsü daha sonra ara yollardan kaçarak izini kaybettirdi.
Olay, öğle saatlerinde Mürşitpınar Sınır Kapısı yakınlarında meydana geldi. Suriye'den gelen ve Suruç'ta tanıdığı olan sığınmacıları ilçe geçiş noktası olan Yumurtalık bölgesinden ilçe merkezine taşıdığı öğrenilen bir minibüs sürücü ile otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı. Yol üzerinde duran ve araçlarından inerek kavga eden iki sürücü, bölgede toplanan vatandaşlar tarafından engellendi. Ancak Kürtçe bağırarak hakaret eden sürücüler daha sonra birbirlerinin araçlarına taş atarak zarar verdi. Atılan taş ile minibüsü hasar gören sürücü, otomobiliyle uzaklaşmaya çalışan sürücünün arkasından taş attı. Bu duruma öfkelenen otomobil sürücüsü ise manevra yaparak geri döndü ve otomobili kendisine taş atan minibüs sürücüsünün üzerine sürdü. Otomobilin çarpmasıyla yere savrulan ve hafif yaralanan minibüs sürücü, vatandaşların yardımıyla düştüğü yerden kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise bu sırada köy yollarına girerek izini kaybettirdi.