Kayaağıl Termal Tesis Tadilata Girdi

Kayaağıl Termal Tesis Tadilata Girdi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kayaağıl Jeotermal Tesisleri’nde modernizasyon yapılması ve deforme olan alanların kalıcı şekilde kullanılabilmesi tadilata alındığını belirtti.

- Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kayaağıl Jeotermal Tesisleri’nde modernizasyon yapılması ve deforme olan alanların kalıcı şekilde kullanılabilmesi tadilata alındığını belirtti.

Tesiste açıldığı günden bu yana geçen sürede bazı sıkıntılar ortaya çıktığını anlatan Cahan, belediye olarak bu sıkıntıların bir daha yaşanmaması için ellerinden geni yaptıklarını hatırlattı. Tesisin her yönü ile daha kullanışlı ve malzemelerinin daha kaliteli olmasını istediklerini kaydeden Cahan, “ Tesisimiz Uşak halkının hizmetine bugüne kadar en iyi şekilde hizmet verdi. Fakat gerek yapım sürecinde, gerekse kullanım ile ilgili bazı sorunların olduğunu gördük. Bu sorunların devam etmesi durumunda geri telafisi olmayan problemler ile karşılaşabilirdik. Bu nedenle hemen tadilata girip tesisin en iyi şekilde işlemesini uygun gördük. Konusunda uzman bir firma tadilata başlayacak ve kısa sürede bitirecek” dedi. Yapılacak tadilatın ardından bir daha sıkıntı yaşamaması ve belediye bütçesine yansımaması adına yüklenici firma ile sözleşme imzalayacaklarının altını çizen Cahan, bu sayede termalin uzun süreli sıkıntısız hizmet vermeye devam edeceğini dikkat çekti.