Kayahan 66 yaşına yoğun bakımda giriyor

Kayahan 66 yaşına yoğun bakımda giriyor

Herkes bugün yeni yaşına giren Türk Pop Müziği’nin büyük ustası Kayahan için dua ediyor...

29 Mart 1949′da İzmir’de dünyaya gelen Türk Pop Müziği’nin büyük ustası Kayahan, 66 yaşına girdiği bugün Maslak Acıbadem Hastanesi’nin yoğun bakımında yatıyor. Sanatçı dostları ve sevenleri kutlamalarıyla birlikte dualarını da eksik etmiyor.

Sözcü'den Yüksel Şengül'ün haberine gçre bu akşam onun hayatını anlatan Söz ve Müzik: Kayahan adlı belgesel 21.00′de NTV’de yayınlanacak. Bu belgeselde, ünlü sanatçının müzik yolculuğu, özel röportajlar ve arşivlerden unutulmaz görüntüler eşliğinde ekrana yansıyacak.

USTANIN DOĞUM GÜNÜ İÇİN ÜNLÜLERDEN BURUK MESAJLAR

Tam 46 yıllık müzik hayatında Atatürk rozetini ceketinin sol yakasından hiç çıkarmayan, tüm konserlerinde Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygıyla anan, zamana yenilmeyen şarkılar yapan, aldığı alkışların “helal” edilmesine özellikle dikkat eden Kayahan, 29 Mart 1949′da Albay Süleyman Açar ve Firuzan Hanım’ın oğlu olarak İzmir’de dünyaya geldi.

Bugün 66′ncı yaşına girecek olan Kayahan için saat 21.00′de televizyonda Söz ve Müzik
Kayahan adlı belgesel yayınlanacak.

ANNESİ KUTLAMALARI HİÇ UNUTMADI

Annesi Firuzan Hanım’ın “Oğlumun yaşgünlerini mutlaka kutlamalıyız” diyerek doğum günlerine büyük bir özen gösterdiği 29 Martlar’ın bugünküsüne ne yazık ki yoğun bakımda girecek Kayahan… Ona, eşi ve sanatçı dostları buruk ama sevgi dolu mesajlar verdi.