Kayıp Alzheimer Hastası Kadın Ölü Bulundu

Kayıp Alzheimer Hastası Kadın Ölü Bulundu

KIRKLARELİ’nde 13 gün önce evinden çıktıktan sonra haber alınamayan Alzheimer hastası 82 yaşındaki Asiye Otay, bu sabah tarlaları dolaşmaya çıkan bir korucu tarafından oturduğu İnece Beldesi’ne 8 kilometre uzaklıktaki Karahalil mevkisinde...

KIRKLARELİ’nde 13 gün önce evinden çıktıktan sonra haber alınamayan Alzheimer hastası 82 yaşındaki Asiye Otay, bu sabah tarlaları dolaşmaya çıkan bir korucu tarafından oturduğu İnece Beldesi’ne 8 kilometre uzaklıktaki Karahalil mevkisinde ölü bulundu.

İnece Beldesi’nde oturan Alzheimer hastası Asiye Otay, geçen 25 Ekim günü dolaşmak için evinden çıktı. Gece eve dönmeyen yaşlı kadının yakınları çevrede arama yapmasına rağmen bulamayınca, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Başlatılan arama çalışmalarına Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı İstanbul 4’nci Hava Alayı'ndan bir helikopter de destek vererek arama yapılan bölgeleri havadan taradı. Ancak herhangi bir ize rastlanmadı. Bu sabah tarlaları dolaşmaya çıkan bir korucu, İnece Beldesi’ne 8 kilometre uzaklıktaki Karahalil çatağı mevki.inde yerde yatan bir kadın görerek jandarmaya ihbarda bulundu.

Jandarma ekipleri yaptığı incelemede ölmüş kadının 13 gündür aranan 82 yaşındaki Alzheimer hastası Asiye Otay olduğunu belirledi. Oğlu Celal Otay annesini teşhis etti. Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından yaşlı kadının cenazesi otopsi için Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

KAYIP ALZHEİMER HASTASI KADIN ÖLÜ BULUNDU

KAYIP ALZHEİMER HASTASI KADIN ÖLÜ BULUNDU

KAYIP ALZHEİMER HASTASI KADIN ÖLÜ BULUNDU