Kayıp Emre Yasin Demir 4 Gündür Aranıyor

Kayıp Emre Yasin Demir 4 Gündür Aranıyor

4 gün önce Ankara'dan aile ziyareti için Kırşehir'e annesi ile birlikte gelen Emre Yasin Demir, ailesinden habersiz şekilde çıktığı ikametinden evine geri dönmedi.

- 4 gün önce Ankara'dan aile ziyareti için Kırşehir'e annesi ile birlikte gelen Emre Yasin Demir, ailesinden habersiz şekilde çıktığı ikametinden evine geri dönmedi.

Baba Selim Haşmet Demir, her yerde oğlunu aradıklarını belirterek, görenlerden kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Demir, "Oğlum kalsiyum eksikliği nedeni ile doğuştan sara tipi nöbet geçirmekte ve kendine gelmesi bir kaç gün sürmekte, vücut görünümünde belli olmamakla birlikte yüzde elli oranında zeka eksikliği mevcut. Üzerinde kimlik bizlere ulaşabileceği bir telefon yok. Oğlum Emre Yasin Demir 4 gündür ilacını içmemekte ve rahatsızlanması an meselesi hayatından endişe etmekteyiz. Görenlerin Allah rızası için polise ihbarda bulunmaları bizim için çok önemli Kırşehir dışına çıkmasından da şüpheleniyoruz. Oğlumun kandırılmaya müsait yapısı da var. Ne olur Allah rızası için nerede görülürse Jandarma yada Polis ekiplerine bilgi verilsin oğlumun üzerinde kırmızı kapşonlu svet, kot pantolon, lacivert beyaz spor ayakkabısı bulunmakta" dedi.

Kırşehir Emniyetinin ise kayıp engelli Yasin Emre Demir için MOBESE kayıtlarını incelediği otobüs firmaları ile görüşmeler yaptığı fakat henüz herhangi bir sonuca ulaşamadığı bilgisine ulaşıldı. Yasin Emre Demir için Kırşehir'de geniş çaplı arama başlatıldı.