Kayseri Gençlerbirliği Sponsor Sıkıntısı Yaşıyor

Kayseri Gençlerbirliği Sponsor Sıkıntısı Yaşıyor

Kadınlar Futbol İkici Lig’inde mücadele eden, Kayseri Gençlerbirliği Spor Kulübü, lig hazırlıklarını sürdürürken, takım antrenörü Osman Bahadır Kökoğlu, kulüp olarak sponsor sıkıntısı çektiklerini söyledi.

- Kadınlar Futbol İkici Lig’inde mücadele eden, Kayseri Gençlerbirliği Spor Kulübü, lig hazırlıklarını sürdürürken, takım antrenörü Osman Bahadır Kökoğlu, kulüp olarak sponsor sıkıntısı çektiklerini söyledi.

Geçtiğimiz sezon, sergilediği başarılı performansın ardından Kadınlar 2. Lig’inde kalmaya hak kazanan, Kayseri Gençlerbirliği Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı’nın yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Ligde yeni bir takım olduklarını ve sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını söyleyen takım antrenörü Kökoğlu, zor şartlar altında antrenman yaptıklarını ve bu şartlara rağmen milli takıma oyuncu gönderdiklerini söyledi. Kökoğlu, takım olarak özellikle sponsor sıkıntısı çektiklerini söyleyerek, “Genelde biz alt yapı ile uğraşıyoruz. Alt yapıya çok önem veriyoruz. Genel anlamda sponsor sıkıntısı çekiyoruz. Çünkü kendi arabalarımızla getiriyoruz sporcuları. Okulları gezerek getiriyoruz. Yarım düzen gibi çalışıyoruz. Tam randumanlı çalışamıyoruz normalde ikinci lig ama profesyonelliğe adım atamıyoruz” dedi. Kayseri’deki bayan futbol takımları hakkında da bilgi de veren, Osman Bahadır Kökoğlu, “Yaklaşık 2 seneden beri bayan futboluyla uğraşıyoruz. Daha yeni başladık ama daha çok yol kat ettik burada çok zor durumlara rağmen başarılarımızı sürdürüyoruz. Kayseri’de 5 tane bayan futbol takımı var. Çoğu bu sene kuruldu. 3 tanesini biz geçen sene devam ettiğimiz için biz onlardan öndeyiz. 150 tane bayan sporcumuz var. 2004 doğumludan tutun, 90 doğumlu sporculara kadar. Futbolcularımız var. Yaklaşık 5 tane milli futbolcu var” dedi.

KAYSERİ GENÇLERBİRLİĞİ SPONSOR SIKINTISI YAŞIYOR

KAYSERİ GENÇLERBİRLİĞİ SPONSOR SIKINTISI YAŞIYOR

KAYSERİ GENÇLERBİRLİĞİ SPONSOR SIKINTISI YAŞIYOR