• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Bu sözcükler takibe alınıyor !
ATM’ye dokunan yanıyor
Kayseri HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Kayseri'deki Alp Disiplini Kayak Yarışları Sona Erdi

12.02.2012 18:57

Erciyes'te devam eden Alp Disiplini Kayak Yarışları sona erdi.

Yarışların sona ermesinin ardından düzenlenen madalya törenine başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Kayak Federasyonu Başkanvekili Mükremin Çepni ve Yönetim Kurulu Üyesi Neşet Somtaş madalya töreni sonrasında yaptıkları açıklamalarda, Erciyes'in uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek duruma geldiğini belirtti.

Çok sayıda sporcunun katıldığı yarışmalarda madalyalarını alan sporculara ödülleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Turizm A.Ş. Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen ve federasyon yönetim kurlu üyeleri tarafından verildi.

Sporcular, geçtiğimiz ay idman sırasında hayatını kaybeden Aslı Nemutlu'yu da unutmadı. Madalyaların verildiği anlarda "Aslı Kalbimizdesin" pankartı açan sporcular arkadaşlarını unutmadıkları bu sloganla bir kez daha hatırlattı.

Alp Disiplini yarışlarının sona ermesinin ardından açıklama yapan Kayak Federasyonu Başkanvekili Mükremin Çepni, "Erzurum'da talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Aslı kızımızın olayının ardından 1.etap ve 2.etap yarışlarımızı birleştirdik ve Erciyes'imiz de bu yarışları önlemlerin hat safhada olduğu son derece güvenilir bir ortamda gerçekleştirdik. Zaten federasyon bu yarışlarda önlemlerini alıyordu ancak o acı olaydan sonra daha da dikkatli olundu. Herhangi bir sıkıntı olmadan 4.gün boyunca 2 etap

yarışları tamamlandı ve bundan sonra sporcular Türkiye Şampiyonası'nda yarışacaklar" dedi.

98
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere 1 yorum yapıldı.
  • erciyesmisafir12 Şubat 2012 Pazar 19:21

    Arkadaşlar başkan süper bir yer haline gitiriyor erciyes dağının, ben bu gittiğimde çok şaşrdım....

    BeğendimBeğenmedim
MANŞETLER
İzmir'de sapık baba dehşetiİsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...Bu polis Twitter'ı salladı !Savarona’da fuhuş partisi !İsrail'den Türkiye'ye One MinuteEn düşük maaş 1.757 TL olacakEurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim