• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Bu sözcükler takibe alınıyor !
ATM’ye dokunan yanıyor
Kayseri HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Kayseripark’ta Şıklık Yarışı

Kayseripark’ta Şıklık Yarışı
07.02.2012 14:12

Kayseri Park, Şubat ayını muhteşem bir yarışmayla noktalıyor. Kayseri’nin en şık giyinen kadını 25 Şubat Cumartesi Günü sadece Kayseri Park’a özel olarak düzenlenecek olan ‘Şık mısın Değil misin ?’ yarışmasında belirleniyor. Birinci olan yarışmacı beş yıldızlı bir otelde bir haftalık Kıbrıs tatiliyle ödüllendiriliyor

Kayseri’nin en şık kadını, 25 Şubat Cumartesi Günü Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Şık mısın Değil misin ?’ yarışmasında belirlenecek. Yarışmaya 1-14 Şubat tarihleri arasında Kayseri Park’ta bulunan mağaza ve standlardan toplamda 100 TL değerinde alışveriş yapan tüm kadınlar katılabilecek. Alışveriş sonrasında, Kayseri Park’ın girişinde yer alan kampanya masasına başvurarak yarışmaya katılmak mümkün olacak.

Yarışmanın finali ise 25 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek. En şık kadını seçecek olan dört kişilik büyük jüri, moda dünyasının ünlü ismi Hakan Akkaya, Miss Model of Turkey 2010 birincisi Tuğçe Yulaç, top model Yeliz Öney ve Magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur’dan oluşuyor. Jüri üyelerinden ünlü modacı Hakan Akkaya, “Türkiye’de moda dünyasının kalbi İstanbul gibi görünsede Anadolu’daki kadınlarda still sahibi ve modayı yakından takip ediyor, 25 Şubat Cumartesi günü Kayseri Park’ta birbirinden şık kadınlar arasından seçim yaparken zorlanacağımızı düşünüyorum” dedi. Ayrıca gelen ziyaretçiler arasında ‘En Şık Erkek’ de seçilecek. Organizasyona ilginin büyük olması bekleniyor.

‘Şık mısın Değil misin?’ yarışmasının finalinde birinci olan yarışmacıya Kaya Artemis Resort’te bir hafta çift kişilik Kıbrıs tatili, ikinci olan yarışmacıya Diamond Of Bodrum Hotel’de çift kişilik haftasonu tatili ve üçüncü olan yarışmacıya da Marmaris’te Grand Yazıcı Mares’te çift kişilik hafta sonu tatili hediye edilecek.

94
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
İzmir'de sapık baba dehşetiİsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...Bu polis Twitter'ı salladı !Savarona’da fuhuş partisi !İsrail'den Türkiye'ye One MinuteEn düşük maaş 1.757 TL olacakEurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim