Kaza Ölen Gencin Yakınları Cinayet İddiasında Bulundu

Kaza Ölen Gencin Yakınları Cinayet İddiasında Bulundu

POLİS ve jandarma tarafından 4 gündür aranan Özkan Uçar, uçurumdan yuvarlanmış otomobilinin içinde ölü olarak bulundu. Haberi alıp olay yerine giden yakınları, olayın kaza değil, cinayet olduğu iddiasında bulundu. Iğdır'ın Suveren Köyü...

POLİS ve jandarma tarafından 4 gündür aranan Özkan Uçar, uçurumdan yuvarlanmış otomobilinin içinde ölü olarak bulundu. Haberi alıp olay yerine giden yakınları, olayın kaza değil, cinayet olduğu iddiasında bulundu.

Iğdır'ın Suveren Köyü mevkisinde hayvan otlatan çobanlar, içerisinde bir erkek cesedi olan otomobili görünce jandarmaya bilgi verdi. İhbar üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri otomobilde inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonunda çürümeye yüz tutmuş cesedin Özan Uçar'a ait olduğunu belirledi. Daha sonra Uçar ailesine olay bildirildi. Gürbulak Sınır Kapısı'nda özel olarak araç takip işleri yaptığı öğrenilen evli ve bir çocuk babası 26 yaşındaki Özkan Uçar'ın yakınları gördükleri manzara karşısında sinir krizleri geçirdi. Uçar'ın kaza yapmadığını iddia eden yakınları, 'Rampa yukarı çıkan otomobil 30 metrelik geniş yolda nasıl olur da karşı şeride geçip uçuruma yuvarlansın. Kaza süsü verilmiş olabilir" dediler. Olay yerine gelen Iğdır Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından ceset otomobilden çıkartılarak Trabzon Adli Tıp kurumu morguna gönderildi.

Öte yandan Iğdır'dan Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine giden 76 AP 440 plakalı otomobilin sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kayalıkların bulunduğu uçuruma yuvarlandığı sanılıyor. Sürücü Özcan Uçar'a ulaşamayan ailesi aynı gün jandarma ve polise bilgi verip kayıp başvurusunda bulunmuştu.

FOTOĞRAFLI