Kaza sonrasında ''selfie'' çektiler

Kaza sonrasında ''selfie'' çektiler

6 kişinin yaralandığı trafik kazasını gören gençlerin kaza yerinde "selfie" çekip uzaklaşması tepkilere yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, Ihlamur Caddesi kavşağında Abdullah Alim B.'nin (51) kullandığı otomobil ile Yakup D.'nin (33) kullandığı kamyonetin çarpıştığı öğrenildi. Kazada, otomobil çarpışmanın şiddetiyle refüje çıkarak durabilirken, tekerleri kırılan kamyonet ise kaza yerinden yaklaşık 25 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Meydana gelen kazada otomobil sürücüleri ile birlikte Gülşen B. (76), Sezer N. (33), Bahar D. (23), Zeynep D.(3) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrasında trafik polisleri kavşaklarda ikinci kazanın yaşanmaması için önlem alırken, meraklı kalabalığı olay yerinden uzaklaştırmak için anons yaptı. Kazayı gören iki genç ise kaza yapan bir aracı arkalarına alarak cep telefonu ile selfie çektikten sonra kaza yerinden ayrıldı.

Yetkililer, kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, yaklaşık bir buçuk saat trafiğe kapatılan yol, araçların olay yerinden kaldırılması ile yeniden trafiğe açıldı.

İHA