Kazada 2 polis yaralandı

Kazada 2 polis yaralandı

Alkollü sürücü trafikte dehşet saçtı. Kazada 2'si polis 6 kişi yaralandı.

Ankara'nın Kazan ilçesi yakınlarında iddiaya göre alkollü sürücünün kullandığı otomobilin aşırı hız nedeniyle yoldan çıkıp refüje düşmesi sonucu 3 aracın karıştığı kazada 2'si polis 6 kişi yaralandı.

 Kazaların eksik olmadığı ve 4 günde 5'inci kazanın yaşandığı bölgeye gelen polis otosuna bir başka aracın çarpması sonucu olası facianın da eşiğinden dönüldü. Polis otosu, şarampolde yaralı yatan sürücü Murat Pınar'ın üzerine düşmesine ramak kala şarampolün kenarında asılı kaldı. Yaralı sürücü otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulmuş oldu.

Kaza, Ankara İstanbul Karayolunun 35'inci Kilometresinde dün gece meydana geldi. Murat Pınar'ın kullandığı 06 LFT 84 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve alkollü olması nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkıp orta refüje düştü. Olay yerine gelen trafik polisleri, araçlarını yol kenarında park edip, otomobil sürücüsü Murat Pınar ve yanında bulunan alköllü olduğu gözlenen arkadaşından bilgi almaya çalıştı. Bu sırada Murat Öztürk'ün kullandığı 06 YB 1380 plakalı hafif ticari araç ise yolun da kaygan olması nedeniyle kayarak polis otomobiline arkadan çarptı.

Polis otomobilinin yanında bulunan Murat Pınar, çarpmanın etkisiyle 5 metrelik şarampole düşerek yaralandı. Araç içerisinde bulunan polis memurları ise hava yastıklarının açılması sonucu hafif yaralandı. Alkollü olduğu öğrenilen otomobildeki yolcu ise kaza mahallinde adeta terör estirdi. Basın mensupların görüntü almasını engelleyip, sağa sola küfürler savuran alköllü şahıs, kazaya karışan diğer yaralı yolculara da sözlü sataşmada bulundu. Kazaya karışan polis otosu, şarampolde yaralı olarak yatan sürücü Murat Pınar'ın üzerine düşmesine ramak kala şarampolün kenarında asılı kaldı. Yaralı sürücü, Pınar da otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.Kazada, araçtaki polis memurları Arif Yıldırım ve Sabri Yılmaz, otomobil sürücüsü Murat Pınar, iş çıkışı evlerine gitmekte olan hafif ticari aracın sürücüsü Murat Öztürk ile aynı araçta bulunan Erdal Öztürk ve Yusuf Uçak yaralandı. Yaralı polis memurları Yenimahalle Devlet Hastanesi'nde, sürücü Murat Pınar Hacettepe Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Diğer aracın sürücüsü Murat Öztürk ve aynı araçta bulunan Erdal Öztürk ile Yusuf Uçak'ın tedavisi ise olay yerine gelen ambulansta yapıldı. Aynı nokta da 4 gün içerisinde 5'inci kaza meydana gelmiş oldu. Kazaların haberlere konu olması üzerine karayolları kavşak girişine uyarı lambası koydu. Ancak aynı noktada 4 gün içinde yaşanan 5'inci kaza ise dikkat çekti.