Kazada kafası koptu !

Kazada kafası koptu !

İzmir'de feci kaza ! Bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsünün kazada kafası koptu.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, anayoldan yan yola geçilen kavşağa hızlı giren ve biran tereddüt yaşayan sürücü Engin Gönültaş yönetimindeki otomobille bariyerlere çarptı. Başı kopan Gönültaş, feci şekilde can verdi.

Kaza, bugün saat 02.00 sıralarında, Ankara Caddesi 61 numaranın önünde meydana geldi. Çeşme'de bir eğlence kulubünde garson olarak çalışan 23 yaşındaki Engin Gönültaş, mesai bitimi, merkezdeki evine doğru 35 VF 716 plakalı otomobille yola çıktı.

BARİYERLERİN ÜZERİNDE GİTTİ

Aşırı hızlı gittiği belirtilen Gönültaş, Alsancak'a giden anayol ile Adliye'ye dönen arayol ayrımında biranlık kararsızlık yaşadı. İki yolu ayıran noktaya Karayolları tarafından kaza hasarını gidermek için konulan su dolu varile çarpmasına rağmen hızı kesilmeyen otomobil, bariyerlerin üzerine çıktı. Yaklaşık 17 metre bariyerlerin üzerinde giden otomobilden fırlayan Gönültaş'ın başı koptu. Arayola düşen araç ile yerde kanlar içinde yatan Gönültaş'ı gören diğer sürücüler kazayı, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerini yapılacak hiçbirşey olmadığını gördü. Kaza haberiyla gelen yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Kaza yerinde yapılan gerekli incelemelerin ardından Gönültaş?ın cesedi çağrılan cenaze aracıyla morga kaldırıldı. Hurdaya dönen otomobil yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı. Yolun belediye ekiplerince temizlenmesinden sonra kapanan trafik de iki saat sonra tekrar açıldı..

screenshot001.20120428144226.jpg