Kazada yaralanan çift donmak üzereyken bulundu

Kazada yaralanan çift donmak üzereyken bulundu

Konya'da takla atarak şarampole yuvarlanan sürücü ve 6 aylık hamile eşi kazadan 5 saat sonra fark edildi.

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde takla atarak şarampole devrilen otomobilde sürücü ve 6 aylık hamile eşi yaralandı. Yaralı çift kazadan 5 saat sonra bir TIR şoförü tarafından fark edilerek donmaktan son anda kurtarıldı. Tedavi altına alınan sürücü Şahin Aşkın hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında Ereğli- Adana karayolu üzeri Organize Kavşağı yakınlarında meydana geldi. 22 yaşındaki Şahin Aşkın yönetimindeki 42 AFL 71 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla atıp, şarampole devrildi. Kazada araçtan fırlayıp araziye savrulan sürücü Aşkın ile 6 aylık hamile eşi 20 yaşındaki Tuğba Aşkın yaralandı. Yaralı çift, kaza sonrası kimse tarafından fark edilmemesi nedeniyle 5 saat boyunca yerde yardım bekledi. Saat 00.30 sıralarında yoldan geçen bir TIR şoförü, kaza yapan aracı ve yaralı çifti fark edince durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Kazada yaralanan çift donmak üzereyken bulundu

SÜRÜCÜ ÖLDÜ

Tuğba ve Şahin Aşkın çifti kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Durumu ağır olan Şahin Aşkın doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Şahin Aşkın'ın Karapınar İlçesi'nde marangoz olduğu belirtildi.

Kazada ağır yaralanan eşi 6 aylık hamile Tuğba Aşkın da yapılan ilk müdahalen ardından Konya'ya sevk edildi. Tuğba Aşkın'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Şahin Aşkın'ın, kaza yaptığı otomobili 2 gün önce satın aldığı ve Ereğli İlçesi'ndeki kayınpederini ziyarete gitmek üzere yola çıktığı belirtildi.

DHA