Keçiören Belediyesinden Hasta Ve Yakınlarına Otel Konforunda Hizmet

Keçiören Belediyesinden Hasta Ve Yakınlarına Otel Konforunda Hizmet

Keçiören Belediyesi, hasta ve hasta yakınlarını 5 yıldızlı otel konforunda ağırlıyor. Belediye tarafından inşa edilen Osmangazi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi, Keçiörenlilere hizmet vermeye başladı.

- Keçiören Belediyesi, hasta ve hasta yakınlarını 5 yıldızlı otel konforunda ağırlıyor. Belediye tarafından inşa edilen Osmangazi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi, Keçiörenlilere hizmet vermeye başladı.

Vatandaşların her anında yanında olmayı ve onlara nitelikli hizmet sunmayı görev edinen Keçiören Belediyesi, Osmangazi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi sayesinde yeni bir hizmete imza atıyor. Sağlık nedenleriyle il dışından gelen ve maddi yetersizlik içinde olan hasta ve yakınları, Ankara'da bulundukları sürede geçici konaklama ihtiyacını bu konukevi ile karşılayacak.

Belediye, hizmette sınır tanımayarak vatandaşların gönül rahatlığı ve huzur içinde kalabilmeleri için konukevinde her detayı düşündü. 100 yatak kapasiteli konukevi, engelli misafirler ve acil araca ihtiyacı olan misafirlere imkanlar dahilinde servis hizmeti sunuyor. Ayrıca kalan hasta ve yakınlarına sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ücretsiz olarak veriliyor. Sosyal belediyecilik konusunda en ön sırada yer alan Keçiören Belediyesi, konukevinde kalanların hassas bir dönem geçirdiklerinden hareketle rehberlik ve danışmanlık hizmetleri de sağlıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Vatandaşlarımızın sağlıklarında ve hastalıklarında yanlarında olmayı görev sayıyoruz. Biliyorsunuz ki hastalık moral gerektiren ve hassas bir dönem. Bu dönemde maddi ve manevi onların yanında olmak, iyileşmelerine katkı sağlamak bizlerin de iç huzurunu sağlıyor ve vicdani sorumluluğumuz oluyor" dedi.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NDEN HASTA VE YAKINLARINA OTEL KONFORUNDA HİZMET

KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NDEN HASTA VE YAKINLARINA OTEL KONFORUNDA HİZMET