Keloğlan Masalları Müzikali Arenamega’da

Keloğlan Masalları Müzikali Arenamega’da

Şarkıları, dansları ve heyecan verici konusu ile çocukların vazgeçilmez kahramanı Keloğlan Masalları çizgi filminin müzikali, Küçükçekmece Belediyesi Arenamega'da izleyiciyle buluştu.

- Şarkıları, dansları ve heyecan verici konusu ile çocukların vazgeçilmez kahramanı Keloğlan Masalları çizgi filminin müzikali, Küçükçekmece Belediyesi Arenamega'da izleyiciyle buluştu.

Keşif Yapım Organizasyon tarafından Keloğlan Masalları çizgi filminin sahneye uyarlanan müzikaline, yetişkinler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Göz alıcı dekoruyla çocuklara ve büyüklere muhteşem bir 50 dakika yaşatan oyunda izleyiciler eğlenceli vakit geçirdi. Çizgi filmde kullanılan orijinal sesler ve aslına uygun hazırlanmış maskot ve kostümler, katılımcılar tarafından oldukça ilgi gördü.

12 İLDE SAHNELENDİ

Keloğlan, Bilgecan Dede ve Balkız'ın Uzun, Huysuz ve Karavezir'e rağmen gerçekleştirmek istediği Elma Şekeri Festivali macerasını anlatan oyun, 2 Kasım'dan bu yana 12 ilde sahnelenerek seyirciyle buluştu. Ekranda yayınlanan çizgi filme sadık kalınarak hazırlanan “Keloğlan Masalları Müzikali”, özel hazırlanan şarkıları ve profesyonel dansçılardan oluşan ekibiyle yoğun bir turne programında profesyonel bir sahne gösterisiyle Türkiye'nin dört bir köşesinde çocuklarla buluşmaya devam edecek.