Kendi semtini yaratan proje

Kendi semtini yaratan proje

İstanbul’un en dikkat çeken karma yaşam merkezlerinden olan ve Bağcılar’da EgeYapı Group tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde yeni bir kampanya başladı.

“Kendi semtini yaratan kaç proje biliyorsunuz?” sloganı ile iletişim çalışmalarına başlanan kampanyada, yaşamın başladığı Batışehir’in eşsiz karma yaşam fonksiyonları ön plana çıkıyor.

Zengin sosyal imkânlarının yanı sıra,  kendi toplu taşıma hattına, eğitim kurumuna, oteline ve  alışveriş caddesine  sahip Batışehir; yaşamın başlaması ile birlikte sunduğu ayrıcalıklarla dolu dünyanın içerisinde yerini almak isteyenlere  sesleniyor.

Bulunduğu bölgeye ismini veren  proje Batışehir

Tüm etapları bittiğinde yaklaşık 15.000 kişiye ev sahipliği yapacak olan ve şu an yaklaşık 5.000 kişinin yaşamaya başladığı bu dev proje, sahiplerine bir siteden çok daha fazlasını sunuyor.  

Batışehir, 1+0’dan 4+1’e kadar farklı daire seçenekleriyle, 121 mağazası ile ünlü markalara ev sahipliği yapacak Batı Cadde, Doğa Koleji - Oxford Quality School, rezidans, Four Points by Sheraton Hotel, A+ ofisler, spor alanları ve geniş yeşil alanlar Batışehir’in sunduğu ayrıcalıklar arasında. Ayrıca, Tem’den direkt giriş imkânı, Atatürk Havalimanı’na ve 3. köprü güzergâhına yakınlığıyla da İstanbul’un yeni yaşam merkezi niteliğinde. Yaşamın başladığı Batışehir farklı fonksiyonları ile her geçen gün değelerlenmeye devam ediyor…

Ayrıcalıklı yaşam için ayrıcalıklı ödeme planları

Kampanya kapsamında farklı tercihlere cevap verebilecek şekilde tasarlanan ödeme koşulları ile hemen Batışehirli olmak mümkün.

Yaşamın başladığı projede sadece %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz fırsatı , %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi kullanılabilecek seçeneklerden bazıları…

Peşin satışlarda geçerli olan %10 indirim ile birlikte 268.000-TL’den başlayan liste fiyatlı dairelere 241.200-TL’ye sahip olunabiliyor. Banka kredisi kullanıldığında ise 2.400- TL’den başlayan taksitlerle Batışehirli olmak mümkün.

Proje hakkında bilgi almak için www.batisehir.com veya 08502225343

Kendi semtini yaratan proje - Resim : 1