Kendisini aldatan eşi için öyle bir intikam aldı ki...

Kendisini aldatan eşi için öyle bir intikam aldı ki...
Güncelleme:

Kocası aldatınca çareyi onu rezil etmekte buldu...

Aldatılmak artık günümüzde herkesin başına gelebilen bir talihsizlik olarak neredeyse sıradanlaştı. Artık sıra dışı olarak görülen şeyler ise aldatıldığını öğrenen insanların verikleri tepkiler. ABD Teksas'ta yaşayan bir kadının aldatıldığını öğrenince verdiği tepki gibi...

Doğu Teksas'ta yaşayan Timeshia Brown adlı kadın , kocasının bir başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrendiğinde karşılaştığı tek kötü haber bu değildi. Kocası Patrick, yasak aşk yaşadığı Shara Cormier ile bir de çocuk sahibi olmak üzereydi!

Patrick ve Timeshia'nın aslında mutlu bir evliliği ve iki de çocukları vardı. Shara ile ilişkiye başlayan Patrick için işler bundan sonra pek deiyi gitmedi. Shara ile bir de çocuk sahibi olmak isteyen Patrick'in foyası bir süre sonra ortaya çıktı ve herşeyi öğrenen eşi Timeshia Brown, öfkesini çok farklı bir şekilde ortaya koydu. Gazeteye ilan veren Timeshia şu notu yazdı;

201508261539_d600d2c1-8209-4ab3-81a1-b3f7aafa9760.jpg"Shara Cormier ve Patrick Brown'a tebriklerimi iletmek istiyorum. Bir bebek bekliyorlar. Umarım gerçekten aşıksınızdır ve devam edersiniz. Patricik'in eşi Timeshia Brown"

Peki bu ilandan sonra ne oldu? Timeshia ve Patrick'in yolları ayrıldı. Timeshia (aşağıda) kendi kabuğuna çekildi ve sosyal medyada pek fazla yer almıyor.

Eşinden boşanan Patrick, beddua kurbanı mı oldu bilmiyoruz, Shara ile de evlenemedi. Patrick şu sıralarda, başarısız olmuş erkek sendromunda ve erkek arkadaşlarıyla gezip tozuyor. Sosyal medyada bu anlarını paylaşıyor.

Shara, Patrick'ten olan bebeğini dünyaya getirdi ve mutlu pozlar vererek bunu sosyal medyadan paylaşıyor.

Olayın kahramanlarını hayatlarında bundan sonra ne bekliyor bilemiyoruz ancak Timeshia'nın verdiği gazete ilanı sosyal medya tarihinin fenomen olmuş en şık rezil etme hareketi olarak yerini şimdiden aldı.