• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
ATM’ye dokunan yanıyor
Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Bu sözcükler takibe alınıyor !
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Erzurum HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Kentsel Dönüşüm Projesi Çerçevesinde Etb Hayvan Pazarı, Büyükşehir Belediyesine Devredildi

Kentsel Dönüşüm Projesi Çerçevesinde Etb Hayvan Pazarı, Büyükşehir Belediyesine Devredildi
13.02.2012 18:12

Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Hayvan pazarı, Kentsel dönüşüm projesi kapsamında, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Erzurum Ticaret Borsası ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıl ortasında anlaşması yapılan ve kamulaştırma projesi çerçevesinde Büyükşehir Belediyesine devredilen Hayvan pazarının Tapusu bugün düzenlenen törenle Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e teslim edildi.

Yakutiye Tapu Müdürlüğü’nde bir araya gelen Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, ETB, Yönetim Kurulu Başkan vekili Kemal Aras, Mülkiyeti Erzurum Ticaret Borsası’nda bulunan Hayvan pazarının tapusunu yapılan anlaşma gereği Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e verdi.

Törenden sonra ortak bir modern Hayvan pazarı yapmak için el sıkışan Başkan Hınıslıoğlu ile Küçükler daha sonra yapılan anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulundular.

KENTSEL DÖNÜŞÜM  PROJESİ ÇERÇEVESİNDE ETB HAYVAN PAZARI, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE DEVREDİLDİ

KENTSEL DÖNÜŞÜM  PROJESİ ÇERÇEVESİNDE ETB HAYVAN PAZARI, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE DEVREDİLDİ

77
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
İzmir'de sapık baba dehşetiİsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...Bu polis Twitter'ı salladı !Savarona’da fuhuş partisi !İsrail'den Türkiye'ye One MinuteEn düşük maaş 1.757 TL olacakEurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim